Life

Vulpița, cerere specială pentru fani. De ce le-a cerut ajutorul urmăritorilor de pe Instagram

06.02.2021 | 13:02
Vulpita cerere speciala pentru fani De ce lea cerut ajutorul urmaritorilor de pe Instagram
ADVERTISEMENT

Vulpița le-a cerut ajutorul urmăritorilor de pe Instagram. A a avut o cerere foarte specială pentru fani, să o ajute cu sugestii de nume pentru bebelușul ce urmează să vină pe lume.

Soții Stegaru au ales deja primul nume al copilului. Se pare că au nevoie de idei pentru cel de al doilea. Veronica i-a întrebat pe fani ce propuneri au pentru nume de băieței.

ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. De data aceasta ei vor avea un băiețel. Cei doi mai au o fetiță de trei ani, Maria, care se află în grija socrilor.

Vulpița, cerere specială pentru fani. De ce le-a cerut ajutorul urmăritorilor de pe Instagram

„Seara bună! Ce idei de nume pentru băiețel aveți? La primul m-am gândit. Ce nume să îi mai punem?”, a scris Vulpița pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Dacă unii au apreciat inițiativa și au venit cu sugestii pentru cum l-ar putea numi pe băiețelul care o să vină pe lume în curând, gurile rele nu au întârziat să apară și ele.

Veronica a deschis un subiect sensibil, unul care le-a atras multe critici din partea internauților. Oamenii care le urmăresc activitatea din mediul online au fost mereu nemulțumiți de așa-zisul abandon al fetiței lor.

ADVERTISEMENT

Unii dintre urmăritorii virtuali sunt de păreră că soții Stegaru nu sunt suficient de resposabili pentru a aduce pe lume un alt copil, ținând cont că nu au grijă nici de primul, pe care l-au lăsat în grija socrilor. Nu au ezitat să le reamintească ce cred cu această ocazie.

În total, postarea „vedetei” a strâns peste 600 de comentarii și 7.000 de aprecieri. Chiar dacă nu a precizat care este primul nume la care s-au gândit, Viorel a declarat cu ceva timp în urmă cum o să se numească dacă va fi băiat.

ADVERTISEMENT

„Dacă va fi băiat îl va chema Radu, iar dacă va fi fetiță va purta două nume, Doința și Mirela”, dezvăluia bărbatul încă de pe vremea în care nu cunoșteau sexul copilului. El a mai adăugat și că își doreau să devină părinți pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT