Life

Vulpița, o nouă surpriză uriașă. Soția lui Viorel a făcut marele anunț

02.12.2020 | 16:35
Vulpita o noua surpriza uriasa Sotia lui Viorel a facut marele anunt
ADVERTISEMENT

Vulpița, soția lui Viorel Stegaru a mărturisit că pregătește un nou proiect muzical în colaborare cu Rafaelo. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unul live de pe YouTube.

Veronica și Rafaelo au surprins cu mai multe colaborări muzicale care au cucerit Trending-ul din România. După ce au primit multe mesaje din partea fanilor care le-au cerut acestora o nouă colaborare, Vulpița și Rafaelo au hotărât să se întâlnească într-un live pe YouTube odată cu revenirea tinerei în Capitală.

ADVERTISEMENT

În plus, cei doi tineri le-au cerut fanilor sfaturi în materie de videoclipuri și au dat de înțeles că următoarea colaborarea ar putea să îl încludă chiar și pe Viorel, soțul Veronicăi.

Rafaelo si Vulpița, revenire spectaculoasă. Ce colaborare pregătesc cei doi

După reîntoarcerea în București, Vulpița este pusă pe fapte mari. Tânăra a decis să nu piardă timpul și a anunțat că pregătește o nouă colaborare cu Rafaelo. Tânăra din Blăgești a împărtășit vestea cu fanii într-un live de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Mă aflu aici alături de Veronica, cu gândul de a mai face o piesă. Am zis să ne întâlnim și să vedem despre ce e vorba. Dacă tot a nins afară, am zis și noi să schimbăm ceva, să rupem Trending-ul. Facem și noi, venim cu o bombă”, a declarat Rafaelo.

La solicitările fanilor, cei doi pregătesc un nou proiect muzical, care ar putea să-l includă și pe Viorel. Soțul Vulpiței s-a arătat deseori deranjat de apropierea dintre soția sa și Rafaelo. În plus, aceștia le-au cerut urmăritorilor diverse sfaturi în ceea ce privește noua melodie.

ADVERTISEMENT

„Vreți să fie Veronica blondă? Îmbrăcată în Crăciuniță? Dați cât mai multe idei!”, a continuat Rafaelo.

De asemenea, revenirea soților Stegaru în Capitală este un moment oportun pentru lansarea unei noi piese, potrivit spuselor lui Rafaelo, după succesul pe care l-au avut cu melodiile anterioare.

ADVERTISEMENT

„Dacă tot se află la București, de ce să nu încercam? Toți oamenii zic „mai fă cu Vulpița”. Dăm drumul la treabă, facem”, a adăugat Rafaelo.

ADVERTISEMENT