ADVERTISEMENT
Life

Vulpița, prima postare după ce a plecat la Blăgești. Ce le-a transmis fanilor

Autor: Alexa Serdan | 11.09.2020 | 15:57
Vulpița, prima postare după ce a plecat la Blăgești. Ce le-a transmis fanilor
Vulpița, prima postare după ce a plecat la Blăgești. Ce le-a transmis fanilor. Sursa foto: Instagram.com

Vulpița și Viorel Stegaru au plecat recent în satul natal din județul Vaslui pentru a fi aproape de fiica lor, însă au dispărut și de pe rețelele de socializare. Totul până de curând când Veronica a făcut o primă postare de când a părăsit Capitala.

ADVERTISEMENT

Vedeta Acces Direct a publicat pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent, o fotografie în care apare fetița sa în vârstă de 3 ani, Maria. Micuța are chipul acoperit cu un emoticon, cel mai probabil, pentru a-i fi respectat dreptul la intimitate.

Cei care o urmăresc pe Vulpița s-au declarat mulțumiți că au aflat informații despre ea, chiar dacă nu a lăsat niciun mesaj, ci doar a postat o inimioară în dreptul imaginii cu fetița care urmează să meargă la grădiniță zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Vulpița, postare după ce a plecat din București în satul natal

La rândul său, Viorel a repostat fotografia pe contul său de socializare, la InstaStory. Fanii au reacționat imediat cum au observat schimbări pe profilul Vulpiței. Unii credeau că nu mai văd niciun mesaj de la Veronica, în timp ce alții s-au întrebat cu cine seamănă copilul soților Stegaru.

Veronica de ce nu-i arăți și fața să o vedem. Oricum seamănă cu tine❤️👏”, „Credeam că nu mai postezi” sau „Mi-e dor de voi la TV” sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive primite în mediul online de Vulpița.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care au lăsat comentarii răutăcioase sau chiar sfaturi. „Fetița seamănă cu soacra-sa” sau „Apucați-vă de muncă și creșteți fetița. Fiți alături de ea. Are mare nevoie de voi”.

Fotografia postată de Vulpița după ce a ajuns la Blăgești
Fotografia postată de Vulpița după ce a ajuns la Blăgești. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida, anunțul despărțirii definitive de soții Stegaru

Vulpița și soțul ei, Viorel, au fost în atenția publică mai bine de opt luni. După numeroase certuri, scandaluri și gelozii, Mirela Vaida a anunțat că soții Stegaru părăsesc definitiv Capitală și implicit, platoul „Acces Direct” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume a crezut că este o simplă glumă, mai ales că au mai existat anunțuri care spuneau că soții din județul Vaslui nu vor mai apărea pe micile ecrane. Iată că de data aceasta Veronica și Viorel au plecat în satul natal de bună voie pentru a fi aproape de fiica lor, Maria.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

ADVERTISEMENT

Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus Mirela Vaida în emisiunea de la Antena 1, relatează stirilekanald.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!