Life

Vulpița, prima postare după ce a plecat la Blăgești. Ce le-a transmis fanilor

11.09.2020 | 15:57
Vulpita prima postare dupa ce a plecat la Blagesti Ce lea transmis fanilor
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru au plecat recent în satul natal din județul Vaslui pentru a fi aproape de fiica lor, însă au dispărut și de pe rețelele de socializare. Totul până de curând când Veronica a făcut o primă postare de când a părăsit Capitala.

Vedeta Acces Direct a publicat pe contul de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent, o fotografie în care apare fetița sa în vârstă de 3 ani, Maria. Micuța are chipul acoperit cu un emoticon, cel mai probabil, pentru a-i fi respectat dreptul la intimitate.

ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe Vulpița s-au declarat mulțumiți că au aflat informații despre ea, chiar dacă nu a lăsat niciun mesaj, ci doar a postat o inimioară în dreptul imaginii cu fetița care urmează să meargă la grădiniță zilele următoare.

Vulpița, postare după ce a plecat din București în satul natal

La rândul său, Viorel a repostat fotografia pe contul său de socializare, la InstaStory. Fanii au reacționat imediat cum au observat schimbări pe profilul Vulpiței. Unii credeau că nu mai văd niciun mesaj de la Veronica, în timp ce alții s-au întrebat cu cine seamănă copilul soților Stegaru.

ADVERTISEMENT

Veronica de ce nu-i arăți și fața să o vedem. Oricum seamănă cu tine❤️?”, „Credeam că nu mai postezi” sau „Mi-e dor de voi la TV” sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive primite în mediul online de Vulpița.

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care au lăsat comentarii răutăcioase sau chiar sfaturi. „Fetița seamănă cu soacra-sa” sau „Apucați-vă de muncă și creșteți fetița. Fiți alături de ea. Are mare nevoie de voi”.

ADVERTISEMENT
Fotografia postată de Vulpița după ce a ajuns la Blăgești
Fotografia postată de Vulpița după ce a ajuns la Blăgești. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida, anunțul despărțirii definitive de soții Stegaru

Vulpița și soțul ei, Viorel, au fost în atenția publică mai bine de opt luni. După numeroase certuri, scandaluri și gelozii, Mirela Vaida a anunțat că soții Stegaru părăsesc definitiv Capitală și implicit, platoul „Acces Direct” de la Antena 1.

Foarte multă lume a crezut că este o simplă glumă, mai ales că au mai existat anunțuri care spuneau că soții din județul Vaslui nu vor mai apărea pe micile ecrane. Iată că de data aceasta Veronica și Viorel au plecat în satul natal de bună voie pentru a fi aproape de fiica lor, Maria.

ADVERTISEMENT

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus Mirela Vaida în emisiunea de la Antena 1, relatează stirilekanald.ro.

ADVERTISEMENT