Sport

Wesley Lopes a venit special din Brazilia pentru Dinamo – U Cluj și s-a făcut “câine”: „Dacă va fi ziua lui Torje poate să dea 2-3 goluri”. Exclusiv

Wesley Lopes, cel mai bun străin din istoria Casa Pariurilor Liga 1, a venit special din Brazilia pentru a urmări pe viu meciul de totul sau nimic dintre Dinamo și Universitatea Cluj.
29.05.2022 | 16:04
Wesley Lopes a venit special din Brazilia pentru Dinamo  U Cluj si sa facut caine Daca va fi ziua lui Torje poate sa dea 23 goluri Exclusiv
Wesley Lopes a marcat 64 de goluri în Casa Pariurilor Liga 1, iar Dinamo este una dintre „victimele” sale preferate. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo – Universitatea Cluj este cel mai așteptat meci din acest final de sezon, iar pe stadion se anunță o atmosferă incendiară creată de cei 12.000 de spectactori. FANATIK a aflat că printre ei se va afla și Wesley Lopes, fostul golgheter al lui FC Vaslui.

Wesley Lopes a venit azi noapte din Brazilia special pentru a fi pe stadion la Dinamo – U Cluj

Wesley Lopes a oferit un interviu-eveniment în exclusivitate pentru FANATIK în care a dezvăluit că va veni în România în această vară, iar cel mai bun fotbalist străin din Casa Pariurilor Liga 1 a vrut să vadă pe viu meciul dintre Dinamo și Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Brazilianul va vedea meciul din una dintre lojele de pe stadionul „Ștefan cel Mare” și se va întâlni la meci și cu Marius Niculae: „O să fiu la loja lui Dinamo. Am vrut special să văd un meci din România”, a declarat fostul mare fotbalist, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

„Nașul câinilor” speră că jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. vor reuși să se salveze inextremis de la retrogradare: „Dinamo are șanse să se salveze dacă joacă bine. Va fi greu pentru că au pierdut cu 2-0 în tur. Își joacă soarta și trebuie să dea rapid gol și să rezolve meciul în echipa a doua”.

ADVERTISEMENT

Wesley Lopes mizează totul pe Gabi Torje împotriva lui U Cluj

Wesley Lopes e convins că dacă Gabriel Torje, fostul său rival din Liga 1,  va prinde o zi bună, Dinamo va reuși să o elimine pe Universitatea Cluj:

„Va fi frumos, stadionul plin și sper să nu fie incidente. Dacă va fi ziua lui Torje poate să dea 2-3 goluri și e meciul gata.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu el, cu Matei, Steliano Filip.  L-am sunat și pe Marius Niculae și vreau să ne vedem la meci”.

Wesley Lopes a marcat pe bandă rulantă împotriva lui Dinamo

Dinamo este una dintre victimele preferate ale lui Wesley Lopes în perioada în care juca la FC Vaslui, alături de cei de la Rapid, atacantul brazilian fiind dorit cu insistență de către „alb-roșii” și „alb-vișinii”:

ADVERTISEMENT

„Orice fotbalist care ajunge în România vrea să joace la trei echipe: Steaua, Dinamo, Rapid. Mi-ar fi plăcut să joc la oricare dintre ele și chiar au fost discuții cu toate trei!

Mai ales cu Dinamo cred că am marcat aproape la fiecare meci. Erau meciuri frumoase și încercam să dau totul în astfel de meciuri. Era altceva! Mă gândeam la meciurile astea toată săptămâna. Dar nu am nicio treabă cu Dinamo sau Rapid”, povestea Wesley în același interviu.

 

ADVERTISEMENT