Life

WhatsApp, modificări de proporții. Ce actualizări pregătește aplicația pentru toți utilizatorii

Modificările pe care WhatsApp le-a anunțat la început de an. La ce trebuie să se aștepte tot cei care folosesc zilnic aplicația
05.01.2024 | 23:39
WhatsApp modificari de proportii Ce actualizari pregateste aplicatia pentru toti utilizatorii
Modificările pe care WhatsApp le-a anunțat la început de an. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel mondial. În fiecare zi, milioane de texte, imagini și mesaje vocale se trimit cu ajutorul acestei aplicații. Pentru a fi mereu pe placul utilizatorilor, dezvoltatorii WhatsApp pregătesc constant modificări și actualizări.

WhatsApp, primele noutăți la început de 2024

WhatsApp face ce face și reușește să se mențină în topul aplicații favorite atunci când vine vorba de mesaje. Este una dintre cele mai folosite aplicații, iar asta se datorează modul facil în care aceasta poate fi utilizată de fiecare persoană.

ADVERTISEMENT

WhatsApp are miliarde de utilizatori la nivel mondial, ceea ce înseamnă că trebuie să facă mereu actualizări pentru a ține pasul cu cerințele. La început de 2024, dezvoltatorii aplicației au comunicat faptul că pregătesc actualizări de care se vor putea bucura toți utilizatorii.

Prima și poate cea mai importantă dintre ele este cea legată de îmbunătățirea semnificativă a calității materialelor audio și video. De obicei, un videoclip primit pe WhatsApp își pierde calitatea inițială. Se pare, însă, că dezvoltatorii aplicației lucrează pentru a pune la punct și acest aspect.

ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuie să știe toți utilizatorii de WhatsApp este faptul că de aceste modificări vor beneficia cei care folosesc aplicația de pe Windows. Această categorie de utilizatori va fi prima care va sesiza diferențele notabile dintre vechea și noua versiune.

Ce îi așteaptă pe utilizatorii aplicației în acest an

De asemenea, aceste actualizări sunt menite să le permită utilizatorilor să gestioneze mult mai bine și mai ușor dispozitivele de intrare și de ieșire. Ba mai mult, odată cu rezolvarea acestei probleme, dezvoltatorii aplicației promit o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Ce presupune, mai exact, această actualizare?! Ei bine, de acum încolo, cei care folosesc aplicația de pe Windows își pot lua adio de la un proces destul de complicat. Și anume, cel al navigării prin setările sistemului pentru a putea confirma dispozitivele WhatsApp.

De acum încolo, odată ce actualizarea va fi disponibilă pentru public, totul se va schimba. Utilizatorii vor putea să configureze toate dispozitivele pe care și le doresc direct din aplicație.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul că reprezintă o ușurare pentru utilizatorii de WhatsApp, actualizarea va salva și foarte mult timp. În loc să apese zeci de comezi, fanii WhatsApp pot seta tot ceea ce au nevoie direct din aplicație.

Fără nicio îndoială, WhatsApp este una dintre aplicațiile care face cel mai des actualizările. În urmă cu ceva timp, o modificare importantă a fost cea legată de calitatea pozelor trimise sau primite. De mai bine de 3 luni, utilizatorii pot seta ca imaginile să fie trimise la calitate HD.

ADVERTISEMENT