Life

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, are un atu în plus la Torino: “Mă bucur că o să-i vizitez”

WRS, reprezentantul României la Eurovision Song Contest 2022, are un atu în plus la Torino, acolo unde va avea loc concursul internațional de muzică.
08.03.2022 | 19:14
WRS reprezentantul Romaniei la Eurovision 2022 are un atu in plus la Torino Ma bucur ca o sai vizitez
WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Reprezentantul României la Eurovision 2022, WRS, pe numele real Andrei Ursu, are un atu în plus la Torino, acolo unde este așteptat de rude, care sunt alături de el.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, are un atu în plus la Torino

WRS, câștigătorul Selecției Naționale Eurovision 2022, va reprezenta România la Torino în luna mai, cu piesa “Llamame” (“Sună-mă”). Tânărul din Buzău este foarte fericit că melodia lui a fost atât de apreciată de fani, care l-au votat în număr mare, dar și de cei cinci jurați.

ADVERTISEMENT

În plus, WRS are rude la Torino, așa că are un motiv în plus de bucurie, pentru că are ocazia să le viziteze. Cântărețul este emoționat că va reprezenta țara noastră în cadrul concursului internațional și așteaptă cu nerăbdare să meargă în Italia.

Rudele deja i-au scris și îl așteaptă la Torino, mai ales că nu a mai fost acolo până acum. În schimb, a fost la Milano anul trecut, acolo unde a filmat pentru videoclipul unei melodii.

ADVERTISEMENT

“Nu am mai fost la Torino până acum, dar am trecut pe lângă el. Am fost anul trecut în Milano, să filmez un clip pentru o piesă care a avut foarte mare succes în România, ‘Amore’.

Mă așteaptă neamuri în Torino, mi-au scris o grămadă de rude că mă așteaptă acolo și mă bucur că o să îi vizitez.”, a declarat WRS pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

“Am lucrat intens în ultimele săptămâni”

WRS a mai spus că a lucrat foarte mult în ultimele săptămâni, înainte de finala Eurovision România 2022. Faptul că a câștigat Selecția Națională nu a fost chiar o surpriză, întrucât este competitiv și a ales piesa “Llamame” pentru că avea potențial.

Avea mai multe melodii din care putea alege, iar acum este fericit că a făcut alegerea corectă. Tânărul artist are de gând să dea totul pe scena de la Torino în luna mai.

ADVERTISEMENT

“Am lucrat intens în ultimele săptămâni, am lucrat foarte mult în ultimii ani și mă bucur că acum rezultatele se văd. Mă așteptam să câștig pentru că mă cunosc și sunt foarte, nu neapărat competitiv, însă gândesc foarte mult înainte să iau o decizie.

Aveam piesa în laptop, printre alte zeci de piese, am ales-o pe aceasta pentru că știam că are ceva special și știam că pot construi un show foarte frumos pe ea. Show-ul a crescut de la ediție la ediție și se pare că publicului și juriului i-a plăcut.

Mă bucur foarte tare că o să vadă o Europă și o lume întreagă piesa și o să ne vadă ca români, pe scenă. Sper să dau ce-i mai bun și o să fac tot ce îmi stă în putință.”, a mai spus WRS pentru sursa citată.

Semifinalele Eurovision 2022 vor avea loc pe 10 și 12 mai 2022, iar finala pe 14 mai. Reprezentantul României va urca pe scenă pe 12 mai.

Cine este Andrei Ursu

Andrei Ursu, pe numele de scenă WRS, are 28 de ani și este din Buzău. Este pasionat de muzică încă din copilărie și a participat în trecut și la Vocea României. Părinții lui sunt dansatori, pasiune pe care a moștenit-o și el și prin care s-a remarcat la Românii au talent.

Încă de la început, WRS a fost unul dintre favoriții publicului pentru a reprezenta România la Eurovision.

“Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la ‘Românii au talent’ și ‘Vocea României’, așa mi-am început eu cariera.

Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la PRO TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști.”, a declarat cântărețul pentru click.ro.

ADVERTISEMENT