Sport

Xavi cere întăriri după un nou eșec al Barcelonei și confirmă interesul pentru Erling Haaland: „Să vedem ce se întâmplă”

FC Barcelona a pierdut un nou meci, de această dată unul amical, cu Boca Juniors, iar la final, Xavi a vorbit despre viitorul clubului. Antrenorul cere întăriri, pe listă aflându-se și Erling Haaland.
15.12.2021 | 08:07
Xavi cere intariri dupa un nou esec al Barcelonei si confirma interesul pentru Erling Haaland Sa vedem ce se intampla
ADVERTISEMENT

FC Barcelona are nevoie urgentă de jucători noi și de valoare, care să revitalizeze echipa.

„Extratereștrii” au venit cu picioarele pe pământ și pierd acum și în meciuri amicale. Barca a fost învinsă la penalty-uri de Boca Juniors în Cupa Maradona, scor 2-4, după 1-1 în timpul regulamentar.

Partida s-a jucat la Riad, în Arabia Saudită, și, chiar dacă nu au obținut trofeul, catalanii se întorc acasă cu un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Xavi a vorbit despre transferul lui Haaland la Barcelona

La finalul amicalului cu argentinienii, Xavi Hernandez a vorbit despre posibilele transferuri ale Barcelonei. Antrenorul a recunoscut că e nevoie de întăriri, una dintre ținte fiind și Erling Haaland.

„Momentan sunt doar niște discuții. Barcelona trebuie să fie atentă la toate transferurile pe care le face. Este adevărat, avem nevoie de întăriri, dar vom vedea se întâmplă”, a declarat Xavi.

ADVERTISEMENT

Dani Alves a revenit oficial la Barcelona

Deși Barca a pierdut Cupa Maradona, Xavi s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi. Dani Alves nu are voie să joace în meciuri oficiale până în ianuarie, dar a putut fi folosit împotriva celor de la Boca Juniors.

„Rezultatul este unul negativ. Dar remarcăm și lucruri pozitive, cum ar fi revenirea lui Dani Alves sau evoluția fotbaliștilor tineri. Am încercat să le schimb postul unora dintre jucători și cred că a fost un test foarte bun. Tinerii au făcut față”, a adăugat catalanul.

ADVERTISEMENT

Joan Laporta s-a întâlnit cu Mino Raiola

Revenind la Haaland, norvegianul nu e deloc departe de Camp Nou. În urma cu doar câteva zile, agentul fotbalistului, Mino Raiola, s-a întâlnit cu președintele catalanilor, Joan Laporta.

În plină criză financiară, Barca va trebui să bage adânc mâna în buzunar vrea să îl ia pe „Tunetul Nordului” de la Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Raiola vrea un comision de 55 de milioane de euro la transferul lui Haaland ceea ce ar însemna că echipa care va vrea să pună mâna pe golgheterul de 21 de ani va trebui să plătească un total de 155 de milioane de euro.

Mino Raiola dezvăluia că doar patru echipe și-l pot permite pe atacantul de la Borussia Dortmund, iar catalanii se aflau pe o listă selectă alături de Real Madrid, Bayern Munchen și Manchester City.

ADVERTISEMENT