Sport

Xavi Hernandez, atacat sub centură la televiziunea lui Real Madrid: „600 dintre meciurile sale sunt suspecte!”

Real Madrid și Barcelona se află la cuțite după ultima etapă din La Liga. Cele două tabere se acuză reciproc de influențarea arbitrajelor.
24.01.2024 | 19:20
Xavi Hernandez atacat sub centura la televiziunea lui Real Madrid 600 dintre meciurile sale sunt suspecte
Xavi, atacat fara menajamente de catre Real Madrid TV
ADVERTISEMENT

Într-o etapă tensionată din La Liga, Real Madrid s-a confruntat cu o provocare neașteptată în confruntarea cu Almeria, echipa aflată pe ultimul loc în clasament. Deși condusă cu 2-0 la pauză, echipa lui Ancelotti a reușit o revenire dramatică, câștigând cu scorul de 3-2.

Xavi, nemulțumit de arbitrajul din Real Madrid – Almeria 3-2

Golul decisiv a fost marcat de Dani Carvajal în minutele suplimentare. Arbitrajul video a fost punctul focal al disputei, cu cel puțin 3 decizii cruciale favorabile madrilenilor în repriza secundă, stârnind nemulțumiri atât în tabăra adversă, cât și în rândul suporterilor Barcelonei.

ADVERTISEMENT

Xavi, managerul Barcelonei, a avut un mesaj tranșant, exprimându-și îngrijorarea cu privire la arbitrajul din La Liga și considerând șansele echipei sale de a-și apăra titlul ca fiind infime în fața unor astfel de decizii.

În replică, Real Madrid TV a lansat un atac fără menajamente la adresa lui Xavi. Un angajat al televiziunii oficiale a clubului madrilen a subliniat că Barcelona este protagonistă în cel mai mare scandal legat de arbitraj din fotbalul spaniol, amintind cazul Negreira.

ADVERTISEMENT

Real Madrid TV i-a dat replica lui Xavi

Real Madrid TV i-a reamintit lui Xavi că întreaga sa carieră în tricoul Barcelonei s-a desfășurat într-o perioadă în care clubul îl plătea pe vicepreședintele Comitetului de Arbitri din La Liga.

“Este curios că lui Xavi i se par ciudate lucrurile care se întâmplă în La Liga și că i se pare normal că, practic toată cariera sa fotbalistică, timp de 20 de ani, clubul său i-a plătit vicepreședintelui de Comitetului de Arbitri în jur de 8 milioane de €.

ADVERTISEMENT

Pe tot parcursul carierei lui Xavi, adică un total de de 600 de meciuri. Nu o spunem noi, o spun judecătorii, procurorii, Garda Civilă… Aceste 600 de meciuri sunt suspecte. Aceasta este realitatea. Clubul său este pus sub acuzare.

Toată perioada în care Xavi a fost jucător la FC Barcelona este în curs de anchetă. Sezonul Barcelonei nu a fost bun. Ei sunt cu șapte puncte în urmă în La Liga, au jucat meciuri foarte competitive doar împotriva echipelor mai mici…

ADVERTISEMENT

Cu toții ne amintim de acel 4-1, un meci în care Real Madrid a zdrobit complet Barça, în Finala Supercupei. Un meci în care, apropo, întreaga planetă a văzut cine este Barcelona și cine este Real Madrid.

Toate acestea sunt o perdea de fum pentru a justifica tot ceea ce se întâmplă și pentru a evita să vorbim despre “afacerea Negreira”, care este anchetată de un judecător, de Garda Civilă și de Parchet”, a declarat Jesus Alcaide, directorul Real Madrid TV.

ADVERTISEMENT
Tags: