Sport

Xavi s-a săturat de capriciile lui Ousmane Dembele: ”Nu așteptăm după el!”. Fotbalistul a replicat imediat: ”S-a terminat. Nu voi ceda la șantaj” Video

Xavi a vorbit despre situația lui Ousmane Dembele la Barcelona, iar tehnicianul pare că s-a săturat de capriciile mijlocașului francez, pe care l-a pus să-și decidă mai repede viitorul.
20.01.2022 | 19:39
Xavi sa saturat de capriciile lui Ousmane Dembele Nu asteptam dupa el Fotbalistul a replicat imediat Sa terminat Nu voi ceda la santaj Video
ADVERTISEMENT
20-01-2022
17:39

Ousmane Dembele, mesaj de revoltă la adresa conducerii Barcelonei

Anunțat de conducerea de pe Camp Nou că trebuie să părăsească echipa imediat, din cauză că nu vrea să-și prelungească înțelegerea cu FC Barcelona, francezul Ousmane Dembele a replicat. Fotbalistul și-a făcut public punctul de vedere.

”Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. 

Începând de azi, s-a terminat. Voi răspunde cu sinceritate, fără a ceda în fața niciunui șantaj. Am 24 de ani și, la fel ca orice om, am defecte, imperfecțiuni. Am trecut prin momente dificile, accidentări, am avut COVID. Fără nici măcar un pic de antrenament, antrenorul m-a solicitat și eu am respectat tot, fără a mă opune.

Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului meu. Așa cum știți, sunt negocieri. Îl las pe agentul meu să se ocupe, este teritoriul lui. Teritoriul meu este terenul de fotbal, să joc, să împart momente de bucurie cu coechipierii mei și cu suporterii. Mai presus de orice, trebuie să ne concentrăm la un lucru esențial: să câștigăm”, a transmis, între altele, Ousmane Dembele.

Tehnicianul catalanilor a fost supărat în cadrul unei conferințe de presă, amintindu-și că Ousmane Dembele spusese inițial că va rămâne la Barcelona.

Între timp, Ousmane Dembele nu duce lipsă de oferte și este dorit, printre altele, de către Manchester United, Inter Milano sau PSG.

ADVERTISEMENT

Xavi s-a săturat de capriciile lui Ousmane Dembele

Xavi pare că s-a săturat de capriciile lui Ousmane Dembele și a vorbit într-o conferință de presă despre situația mijlocașului francez, care nu a luat o hotărâre în privința prelungirii contractului.

De altfel, lucrurile păreau calme la un moment dat, Xavi declarând că a purtat discuții cu Dembele și că acesta și-a exprimat dorința de a continua la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Între timp, Ousmane Dembele și agentul său au fost nemulțumiți de negocierile purtate cu șefii Barcelonei, francezul își dorește un salariu mai mare decât i s-a oferit.

„Nu așteptăm după el. Dacă nu prelungește contractul cu noi, trebuie să-l vindem imediat! Prima dată a spus că vrea să rămână, dar n-a mai semnat”, a declarat Xavi într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Ousmane Dembele încă e așteptat să „explodeze” la Barcelona

Adus în 2017, pentru peste 100.000.000 de euro de la Borussia Dortmund, Ousmane Dembele a fost întotdeauna văzut drept înlocuitorul lui Neymar, plecat la PSG.

Din păcate, accidentările și indisciplina francezului au condus la mai multe momente încrâncenate între el și antrenorii catalanilor, ceea ce s-a văzut prin meciurile lipsă avute.

ADVERTISEMENT

Deși a intrat în ultimele șase luni de contract, fanii Barcelonei încă speră că Ousmane Dembele va deveni fotbalistul de care echipa are mare nevoie, dar nici actualul sezon nu a venit cu momente mai bune pentru francez.

Ousmane Dembele a jucat un total de 11 meciuri pentru Barcelona în actualul sezon, în toate competițiile, marcând un singur gol și oferind două pase decisive.

Evoluțiile slabe de la Barcelona s-au resimțit și la naționala Franței, acolo unde Didier Deschamps a evitat să îl mai cheme constant la meciurile „cocoșilor galici”, deși a făcut parte din lotul Franței, care a câștigat Cupa Mondială din 2018.

  • 24 de ani are Ousmane Dembele
  • 30.000.000 de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: