Life

Xonia, pe mâna medicilor din Australia după eliminarea de la Survivor: “Sunt pe medicamente foarte puternice”

Xonia a plecat în vacanță în Australia ca să își vadă familia, dar și să meargă la medic. Diagnosticată cu o boală autoimună, cântăreața a ajuns pe mâinile doctorilor australieni pentru a-i evalua starea de sănătate.
12.04.2022 | 10:10
Xonia pe mana medicilor din Australia dupa eliminarea de la Survivor Sunt pe medicamente foarte puternice
Xonia a plecat într-o vacanță în Australia după ce a fost eliminată de la Survivor. Sursa foto: PRO TV/arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Xonia, pe numele real Loredana Sechelariu, a reușit să își vadă familia, abia după doi ani de zile de restricții împotriva COVID-19. Cântăreața a plecat în Australia imediat după eliminarea de la Survivor. Și, pentru că suferă de mai mulți ani de o boală autoimună, ce nu are leac, artista profită de zilele petrecute pe continentul în care s-a născut, pentru a-și face un control la doctorii din Australia. Din cauza acestui diagnostic crunt, Xonia ține regim și urmează un tratament puternic.

Xonia, vacanță în Australia după eliminarea de la Survivor

Xonia se află acum într-o vacanță pe continentul australian, fericită că și-a revăzut familia, după atâta vreme. Cântăreața a mărturisit, într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, că se simte acasă, atât în România, cât și în Australia, acolo unde s-a născut. Fosta concurentă de la Survivor a mai vorbit despre relația cu mama sa, despre surprizele muzicale, dar și despre boala autoimună de care suferă de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Ești născută la Melbourne. Unde te simți acasă, în România sau în Australia?

– Mă simt acasă în ambele țări. Acasă mă simt în Australia pentru că acolo sunt încă părinții mei și fratele! Am copilărit la țară, în Australia, mentalitatea mea este de occident, dezvoltarea mea ca și cântăreață, dansatoare și actriță a fost posibilă datorită posibilităților oferite acolo, dar și datorită părinților mei care m-au susținut în visul meu. Însă de la 19 ani, România a devenit casa mea cu tradițiile noastre.

M-am lansat în muzică, în România, cu piesa ‘My Beautiful One’ feat Deepcentral care a devenit cea mai ascultată piesă în anul 2010, conform MediaForest, cu peste 3.2 milioane de difuzări. Am fost primită cu brațele deschise și prima mea dragoste a fost la vârsta de 21 de ani. România m-a schimbat… a trebuit să învăț foarte repede pentru că eram prea naivă pentru mentalitatea de aici. Cu bune și cu rele, eu sunt româncă, sunt mândră de lucrul ăsta, și cu siguranță îi voi învăța pe copiii mei multe dintre lucrurile trăite prin pe propria experiență. Iubesc România la fel de mult cât iubesc Australia.

ADVERTISEMENT

Fiecare țară mi-a oferit altceva și eu am luat ce a fost bun de la ambele și am devenit femeia care sunt în ziua de azi.

Ce îți lipsește atunci când te afli în România? Sau invers…

– Când mă aflu în România, îmi lipsește familia mea! Mă simt singură de multe ori pentru că nu îi am aproape de mine. Iar când sunt în Australia, simt lipsa prietenilor, dar și a vieții pe care am construit-o singură în țară.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-am mai văzut familia de doi ani din cauza restricțiilor cauzate de COVID”

Înțeleg că ești acum în Australia. De cât timp nu ți-ai văzut rudele?

– Nu mi-am mai văzut familia de doi ani din cauza restricțiilor cauzate de COVID. Am profitat acum de faptul că s-au redeschis granițele și am venit să îi văd și să mai prind puțin din vară aici.

Am venit să fiu alături de ai mei, să ajut cu una alta, dar să îmi și reevaluez starea de sănătate cu medicii mei de aici.

ADVERTISEMENT

Ce au spus rudele despre participarea ta la Survivor?

– Sunt mândri de mine, dar consideră că meritam să rămân mai mult în concurs. Ei știu cât de mult am muncit să pot fi aptă să particip, dar știu și faptul că doar cu câteva luni înainte de selecție nu putea nici să alerg 20 de metri că mă lua starea de leșin.

Eu le-am explicat că merg înainte pe calea pe care mi-a pregătit-o Dumnezeu și orice se întâmplă este pentru binele meu. Așa că mă bucur și sunt foarte recunoscătoare că am avut această experiență și posibilitatea să cunosc niște persoane minunate!

Are o relație specială cu mama

Ai declarat că ai o relație specială cu mama ta. Îi ceri des sfatul? Despre ce anume?

– Eu vorbesc cu mama mea zilnic și dacă schimbăm doar două vorbe ‘ce faci, cum ești, te iubesc’. Mama mea este unul dintre idolii mei și sunt foarte norocoasă să am o mamă atât de înțelegătoare! Nu o să pot să fiu niciodată o mamă atât de bună ca ea, dar voi încerca să iau exemplu de la ea, întotdeauna.

Pe plan muzical ce mai ai în plan?

– Voi lansa o piesă foarte frumoasă, împeuna cu ‘the king of drums’ Fadi KOD, un artist Canadian. De abia aștept! Piesa este altceva!! Iar el ca artist aduce melodia la un alt nivel total! O vom lansa la vară.

”Sunt pe medicamente foarte puternice”

Suferi de o boală autoimună. I-ai găsit leacul? Cu ce te tratezi și despre ce este vorba?

– Se spune că nu exista vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună.

Ții vreun regim? Ai ținut vreodată?

– Da, țin. Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită.

Ai declarat că te-ai despărțit de iubitul tău înainte de Survivor. De ce? Ce nu a mers între voi?

– Nu ne-am despărțit chiar înainte de Survivor, dar cu ceva timp înainte. Amândoi am decis că momentan funcționăm mai bine ca prieteni și că e mai important să rămânem într-o relație de prietenie pentru că nu merită să o pierdem. Îl iubesc și îl voi iubi mereu.

Copii îți dorești?

– Sigur că da… doar că îmi lipsește partinerul de viață… adică soțul meu (râde).

ADVERTISEMENT