Life

Youtube a făcut anunțul pe care toți îl așteptau. Utilizatorii vor putea să facă asta

YouTube a făcut anunțul pe care mulți utilizatori l-au așteptat. Funcția va fi disponibilă după mult timp de așteptare.
14.04.2024 | 20:02
Youtube a facut anuntul pe care toti il asteptau Utilizatorii vor putea sa faca asta
YouTube a făcut anunțul pe care toți îl așteptau. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

YouTube, platforma de streaming muzical a Google, are vești bune pentru utilizatorii săi. În curând, aplicația va avea o nouă funcție. A fost așteptată multă vreme de cei care folosesc serviciul.

YouTube a făcut un anunț important

Aplicația YouTube va avea o nouă funcție. În curând, cei care folosesc platforma vor avea posibilitatea de a descărca melodii și le asculta atunci când nu au acces la internet, dar și atunci când accesează platforma din browser-ul mobil.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, funcția a fost testată, iar de la începutul lunii trecute a devenit disponibilă și la scară largă. Actualizarea a fost făcută cu scopul de  a alinia versiunea web a serviciului cu aplicațiile mobile.

Acestea din urmă permiteau deja descărcarea albumelor și playlist-urilor și ascultarea lor offline. În plus, noua funcție nu va fi deloc greu de folosit de către utilizatorii interesați.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să facă aceștia este caută butonul „Download”, reprezentat printr-o săgeată în jos, înconjurată de un cerc, care se află lângă opțiunea „Save to Library”.

Ce trebuie să știe utilizatorii

Facilitatea va fi implementată treptat, deja fiind disponibilă pentru o parte dintre utilizatorii YouTube. Pentru a avea acces la piesele descărcate, trebuie să acceseze prin tab-ul “Downloads” din secțiunea “Library”, din platforma YouTube Music.

ADVERTISEMENT

Totuși, este important de știut că piesele care vor fi descărcate o să dispară dacă dispozitivul pe care acesta este folosit browserul pentru accesarea YouTube Music nu este conectat la internet cel puțin o dată la 30 de zile, notează androidauthority.com.

De menționat este că YouTube se folosește de inteligența artificială pentru a face mai ușor procesul de urmărire al videoclipurilor. În prezent, sunt testate mai multe extensii pentru Google Bard, chatbot-ul AI al Google.

ADVERTISEMENT

„Începem să testăm rezumatele generate automat de AI pe YouTube, astfel încât să vă fie mai ușor să citiți un rezumat rapid despre un videoclip și să decideți dacă este potrivit pentru dumneavoastră”, este anunțul de pe pagina de asistență.

ADVERTISEMENT
Tags: