Sport

Yuri Matias, meci de coșmar în fața lui “tata Mutu”. Ocazie mare ratată, implicat în faza de penalty și accidentare în prima repriză la Rapid – CFR Cluj. Video

Yuri Matias, unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui CFR Cluj, a avut o seară neagră în Giulești. Brazilianul a ratat o ocazie mare și l-a forțat pe Scuffet să facă penalty.
30.10.2022 | 22:48
Yuri Matias meci de cosmar in fata lui tata Mutu Ocazie mare ratata implicat in faza de penalty si accidentare in prima repriza la Rapid  CFR Cluj Video
Yuri Matias este evaluat la 1.200.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Yuri Matias le-a transmis celor de la Rapid că vrea să joace în Giulești, chiar înainte de meciul direct. Stoperul a fost în centrul atenției în prima repriză a meciului.

Yuri Matias, seară neagră în Giulești cu Rapid

Fundașul central a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui CFR Cluj în prima parte a sezonului, însă brazilianul a fost ghionistul serii în Giulești.

ADVERTISEMENT

Yuri Matias a început bine meciu împotriva lui „tata Mutu”, iar stoperul a fost aproape să marcheze în minutul trei. Ciprian Deac a centrat de la colțul terenului, Yuri a reluat spre poartă periculos, iar Alexandru Albu a respins în ultimul moment. Prima mare ocazie a meciului.

Brazilianul avea să fie din nou în centrul atenției în minutul 32, când nu a comunicat cu Scuffet, pe care l-a incomodat vizibil, la o minge aruncată în careu pentru Kevin Luckassen.

ADVERTISEMENT

Portarul italian nu a putut ieși pe minge și a intrat direct în atacantul Rapidului. După ce faza a fost analizată cu VAR, Cătălin Popa a dictat penalty, iar Săpunaru a deschis scorul pentru „giuleșteni”.

Yuri Matias nu a terminat prima repriză pe teren. S-a accidentat chiar la faza penalty-ului

Autorul unui gol cu Ballkani în minutul 95, care o menține pe CFR Cluj în lupta pentru calificare, a primit o nouă lovitură în minutul 43.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui CFR Cluj nu a mai putut continua partida, după ce la faza penalty-ului provocat de Scuffet a încercat să respingă balonul din foarfecă și s-a lovit în cădere la umăr.

Vestea este una cum nu se poate mai proastă pentru Dan Petrescu, care l-a pierdut pentru meciul decisiv cu Ballkani și pe Mario Camora, operat la Cluj după o criză de apendicită.

ADVERTISEMENT

Brazilianul avea vizibil dureri, iar Petrescu a preferat să îl înlocuiască cu Kolinger la zece minute după faza în care s-a accidentat. Rămâne de văzut dacă Yuri va putea fi recuperat până la ora meciului cu kosovarii.

Yuri Matias vrea să joace la Rapid

FANATIK a intrat în posesia unor mesaje între Yuri și Bogdan Pătrașcu, antrenorul secund al lui Adrian Mutu. Cei doi se cunosc foarte bine, deoarece au lucrat împreună la Gaz Metan Mediaș.

Iată esența mesajelor transmise de către brazilian fostului său antrenor: „Scuze că te deranjează. dar am vrut sa stiu care este pozitia clubului si a antrenorului de acolo despre mine? ma vrei sau nu?”/ „Frate, vrea să mergi și eu aica la tine. Vorbeșt cu tata teu mutu”/ „Equipa putenic face voi. Da, frate… și eu Vreu”.

Yuri a adus victoria CFR-ului în prima etapă chiar împotriva Rapidului, când a marcat în minutul 17, iar Clujul a câștigat cu 1-0.

Yuri Matias, goluri extrem de importante în acest sezon

În afara de golul împotriva Rapidului și cel extrem de important cu Ballkani, Yuri Matias a reușit să înscrie și împotriva celor de la Slavia Praga, când a marcat pentru 2-0. Brazilianul a mai reușit un gol important și în victoria cu 2-1 în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Fundașul central a pus cireașa pe tort chiar în derby-ul orașului cu Universitatea Cluj, când a scos un penalty transformat de Ciprian Deac.

  • 4 goluri importante a reușit Yuri Matias în acest sezon, unul chiar împotriva Rapidului, care a consemnat victoria ardelenilor
  • 100.000 de euro a plătit CFR Cluj celor de la Gaz Metan Mediaș pentru Yuri Matias
ADVERTISEMENT