Life

Zanni, pus la zid de fanii Survivor România: ”Alt prezentator nu mai găseați?”

Zanni, prezentatorul emisiunii Survivor Extrashow, nu este pe placul internauților. Foarte mulți oameni au lăsat sute de comentarii răutăcioase în social media.
20.01.2022 | 19:45
Zanni pus la zid de fanii Survivor Romania Alt prezentator nu mai gaseati
Zanni, criticat de telespectatorii emisiunii Survivor România. Ce cred oamenii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul premiului cel mare din sezonul anterior a fost pus la zid de fanii competiției sportive din Republica Dominicană. Artistul a fost asaltat de mesaje de hate.

Fanii emisiunii Survivor România sunt de părere că protejatul lui Alex Velea nu este persoana potrivită pentru a modera show-ul ce se difuzează după încheierea probelor din junglă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, comentariile lăsate de internauți sunt legate foarte mult de limbajul pe care-l folosește Zanni în general, el înjurând destul de des.

Zanni, criticat de telespectatorii emisiunii Survivor România. Ce cred oamenii

„Pro TV alt prezentator nu mai găseați să comenteze Survivor? Doar Zanni unde pe tot parcursul emisiunii am auzit numai bip-uri? Nu-mi vine să cred de alegerea pe care ați făcut-o!”

ADVERTISEMENT

„E bine că avem de ales dacă vrem sau nu să-l vedem și auzi pe Zanni încă o dată”, „Că hau, că bau, că miau… Pro TV te faci de rahat cu sinistrul milogea așa zis Survivor!”

„Alt specimen nu ați găsit să prezinte, tot timpul va rămâne un miștocar față de oameni. Rușine Pro TV, ăsta care a înjurat și își făcea nevoile de față cu colegii”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă uit pentru că nu mi-a plăcut deloc acest personaj fără caracter”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de fanii Survivor România pe pagina de Facebook a reality show-ului.

Zanni, la cârma emisiunii Survivor Extrashow. Ce surprize promite artistul

Zanni este cel care vine cu tot felul de detalii și picanterii despre fiecare episod petrecut în jungla dominicană. Prezentatorul le promite celor de acasă surprize și un show pe măsură.

ADVERTISEMENT

Cântărețul comentează cele petrecute în competiția Survivor România, show-ul său fiind online, pe voyo.ro, și care se difuzează începând cu ora 23:00, după fiecare ediție a emisiunii moderate de Daniel Pavel.

Mai mult decât atât, artistul promite să dea un plus de culoare show-ului prin prisma unor invitați pe măsură, alături de care va vorbi despre momentele în junglă.

Faimoșii și Războinicii sunt analizați de Zanni și persoanele care trec pragul Survivor Extrashow. Aceștia vor face lumină legat de probe, dar și când concurenții au diferite dispute.

ADVERTISEMENT