Life

Zanni și-a prezentat noua casă. Locuința de lux are dotări pe care puțini români și le permit

Cum arată locuința de lux a lui Zanni. Are multe dotări scumpe, dar există o cameră care i-a cucerit inima cu adevărat câștigătorului de la Survivor.
05.10.2022 | 23:20
Locuința de lux a lui Zanni. Cum arată casa lui. Foto: colaj Fanatik / Facebook și Tiktok
ADVERTISEMENT

Zanni și-a prezentat casa pe rețelele de socializare. Cântărețul este foarte fericit că a putut să își achiziționeze casa visurilor sale, care are dotări pe care nu multă lume și le-ar permite.

Locuința de lux a lui Zanni. Cum arată casa lui

Într-o serie de cinci clipuri video publicate pe contul său de Tiktok, Zanni le arată internauților cum arată locuința sa de lux.

ADVERTISEMENT

Acesta are o curte destul de spațioasă, o zonă special destinată pentru mașina lui, abia cumpărată și ea după gala în care l-a bătut pe Gheboasă.

Livingul lui Zanni este prima încăpere din casă, pe care câștigătorul de la Survivor a decorat-o cu premiul obținut la acest show, aflat la loc de cinste. Zanni are o baie completă și o baie de serviciu în propria lui locuință, abia cumpărată.

ADVERTISEMENT

Zanni are în living o canapea mare, de piele, care are o setare specială pentru a putea ține picioarele ridicate. Conform spuselor sale, aceasta a costat 5.000 de euro.

Câștigătorul de la Survivor are încălzire în pardoseală în toată locuința, dar și aer condiționat și două televizoare mari, cu sistem audio.

ADVERTISEMENT

În bucătărie, Zanni are o masă încăpătoare, mult spațiu de depozitare, dar și mașina de spălat vase. Toate dulapurile sale au soft close, iar în bucătărie se mai află și mașina de spălat și uscat rufe.

Frigiderul acestuia este unul scump și foarte performant, care are un sistem special de deschidere.

Care este camera preferată a lui Zanni din noua sa casă

Dormitorul lui Zanni, cel care a câștigat emisiunea Survivor, respectă aceleași tonuri cromatice, de alb-gri-negru. Patul său este unul electric, iar în dormitor acesta are multe tablouri cu propriul chip și un televizor mare, pe perete. Dormitorul matrimonial are și propria baie, decorată cu marmură neagră și o cadă mare.

ADVERTISEMENT

Ultima și poate încăperea de care este cel mai mândru Zanni este dressingul său, unde există și un aspirator de ultimă generație, despre care proprietarul însuși spunea că nu știa că există un astfel de dispozitiv.

@zannidache #zanni #foryoupage #foryou ♬ sunet original – Zannidache Robert Edmond


„Dressingul ăsta e genial, mi-am dorit de mult un dressing”, spune artistul în clipul video.

Desigur, locuința lui Zanni este bine păzită de camerele de supraveghere, deloc ieftine și ele.

ADVERTISEMENT