Life

Zanni, noi săgeți la adresa Elenei Marin la Survivor România: „Minciuna înflorește pe zi ce trece”

Zanni a aruncat noi săgeți la adresa Elenei Marin la Survivor România. Faimosul a acuzat-o pe dansatoare că a ajuns în etapa aceasta pentru că s-a victimizat.
01.07.2021 | 23:54
Zanni noi sageti la adresa Elenei Marin la Survivor Romania Minciuna infloreste pe zi ce trece
ADVERTISEMENT

Zanni a făcut noi comentarii la adresa Elenei Marin în Consiliul de nominalizare. Faimosul susține că fosta lui coechipieră minte și că se folosește chiar și acum de scuze pentru a fi susținută de public.

Tensiunile dintre Zanni și Elena Marin există încă de la începutul competiției. Cei doi au avut numeroase conflicte de-a lungul timpului și nu par să înceteze prea curând.

ADVERTISEMENT

Zanni, noi săgeți la adresa Elenei Marin la Survivor România

Zanni a atacat-o din nou pe Elena Marin în timpul Consiliului de nominalizare care a venit după primele jocuri individuale ale acestui sezon.

Deși acum sunt pe cont propriu și nu în echipe, tensiunile dintre Zanni și Elena Marin nu au luat sfârșit. Faimosul i-a reproșat fostei sale colege că încă apelează la public pentru a rămâne în competiție.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, faimosul a spus că nu se aștepta ca Elena să câștige un punct în duelul cu Albert. Zannidache a spus, după această declarație, că i-ar fi plăcut să câștige și când erau amândoi în aceeași echipă.

„Adrenalina pe care am simțit-o azi a fost specială. Nu mă așteptam ca Elena să câștige un punct, dar uite că a câștigat, surpriză. Mi-ar fi plăcut să câștige și cu mine în echipă. 

ADVERTISEMENT

Mă bucur că sunt singur, că nu mai am echipă, că nu mă mai trage nimeni de urechi, că nu mai sunt vinovatul nimănui.

Minciuna încă a stat în picioare și înflorește pe zi ce trece. Am văzut niște chestii și aș vrea să le spun. Suntem șase supraviețuitori.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să le spun celor care încearcă chestii sau vor să încerce să nu mai ceară milă în avans publicului. Să nu se mai plângă, nu există accidentări. Dacă era vreunul accidentat nu mai reușea să alerge.

Dacă vreți să vedeți cât de accidentați suntem uitați-vă, vă rog frumos, la petrecerea de unificare. Să vedeți acolo fete pe tocuri, băieți care sar, cum aleargă toată lumea pe traseu, nu este nimeni accidentat.

Asta e o chestie gen ‘Sunt accidentată, nu pot, săraca de mine, mi-ar plăcea să mă trimiteți voi mai departe, că eu nu pot’”, a declarat Zannidache la Consiliul de nominalizare.

Zanni, replici acide în Consiliu: „Să nu se mai ceară milă”

Concurentul din fosta echipă a Faimoșilor ar vrea ca oamenii să-și dea seama cine merită să fie în această competiție.

Totodată, Zanni susține că Elena a ajuns până în această etapă pentru că s-a victimizat încontinuu și că au fost eliminați mulți concurenți buni din cauza ei.

„Să-și dea lumea seama cine plânge din avans, cine se simte neputincios. Cine știe că a ajuns în etapa asta și știe că nu are nicio șansă, că știe cum a ajuns aici.

Să nu se mai ceară milă, să nu se mai smiorcăie nimeni. Dacă ești bun demonstrează, că lumea vede. E tare că acum nu mai poate să treacă nimeni pe social că erau echipe.

Dacă nu erai bun pe sportiv, găseai pe cineva vinovat din echipa ta, păcăleai, îi scoteai pe cei mai buni din echipă și rămâneai tu”, a mai spus Zanni.

ADVERTISEMENT