Life

Cuplul momentului în showbizul românesc. Vedeta a recunoscut că se iubește cu fostul concurent de la Survivor România: ”Da, suntem împreună”

Relație neașteptată în lumea mondenă din România. Blondina a confirmat legătura cu fostul participant de la Survivor România.
06.11.2023 | 13:36
Cuplul momentului in showbizul romanesc Vedeta a recunoscut ca se iubeste cu fostul concurent de la Survivor Romania Da suntem impreuna
Relație neașteptată în lumea mondenă din România. Blondina a confirmat legătura cu fostul participant de la Survivor România. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cuplul momentului în showbizul românesc. Vedeta a recunoscut că se iubește cu fostul concurent de la Survivor România. „Da, suntem împreună”, este mărturia făcută de tânăra care nu a ținut nimic secret de fanii săi.

Relație neașteptată în lumea mondenă din România. Blondina a confirmat legătura cu fostul participant de la Survivor România

Relație neașteptată în lumea mondenă din România. Blondina a confirmat legătura cu fostul participant de la Survivor România, după ce a distribuit mai multe filmări alături de tânăr. Bărbatul are și un copil dintr-o relație anterioară.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de Lolrelai, pe numele din buletin Ștefania Costache, care se iubește cu Ionuț Popa. Povestea de dragoste dintre cei doi a început la o gală RXF, unde a participat și luptătorul. De atunci au început să vorbească.

Legătura amoroasă este abia la început, motiv pentru care nu s-au mutat împreună. S-au plimbat foarte mult și chiar au avut vacanțe ca și cuplu, multe dintre acestea având loc în zone montane din țara noastră.

ADVERTISEMENT

De acolo sunt și filmările cu cei doi amorezi care pot fi vizualizate deja de internauți. Lolrelai a mai subliniat că unele videoclipuri au fost realizate și în locuința sa, majoritatea având legătură cu sportul și echilibrul.

„Da, suntem împreună! Suntem la început. Ne-am cunoscut într-o gală RXF, atunci când el a avut un meci împotriva lui Alex Zanoagă. Publicul era împotriva lui și am simțit cumva eu să fiu de partea lui.

ADVERTISEMENT

Mi-am pus emoția mea acolo, mie îmi plac campionii, îmi plac câștigătorii. El a fost un campion, este un campion. Asta ne-a apropiat, după care am început să ne cunoaștem mai bine”, a declarat fosta concurentă de la iUmor pentru spynews.ro.

Lolrelai și Ionuț Popa sunt un cuplu
Lolrelai și Ionuț Popa sunt un cuplu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Ionuț Popa, fost concurent Survivor România

Ionuț Popa a devenit cunoscut după ce a participat la Survivor România. A pierdut marele premiu de la Pro TV în fața lui Alex Delea, dar nu stă pe gânduri când vine vorba de o altă competiție similară cu cea prezentată de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Locuiește de câțiva ani în București și i s-a propus să fie ispită la Insula Iubirii, dar a refuzat. Înainte să apară pe sticlă făcea calisthenics, care este un tip de antrenament cu exerciții ce presupun multă forță fizică.

A participat la numeroase competiții de tip spartan și a făcut sport cu obstacole. În prezent, iubitul lui Lolrelai este antrenor personal și promovează o sală de fitness destul de cunoscută. În plan personal Ionuț Popa are un băiat pe nume David.

ADVERTISEMENT