Life

Zanni vorbește despre relația cu prietenii lui de la Survivor România 2021, Sebastian și Cosmin: ”Sunt mulți oameni din interes”

Câștigătorul Survivor România 2021, Zanni, a vorbit, pe șleau, despre relația pe care o are cu foștii concurenți ai emisiunii, Sebastian și Cosmin, prietenii lui din Republica Dominicană, dar și despre rivala pe care a avut-o acolo timp de șase luni, Elena Marin.
23.08.2021 | 08:42
Zanni vorbeste despre relatia cu prietenii lui de la Survivor Romania 2021 Sebastian si Cosmin Sunt multi oameni din interes
Zanni nu stie daca mai este sau nu prieten cu Sebastian si Cosmin, la o luna dupa terminarea SUrvivor Romania 2021 Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul de la Survivor România 2021, nu a ocolit răspunsurile dificile, el precizând într-un interviu pe care la acordat revistei Viva că ceea ce se petrece între el și amicii lui din show, Sebastian și Cosmin, este încă incert și că nu poate fi numită ca fiind o prietenie strânsă.

Ce spune Zanni despre Sebastian și Cosmin, după Survivor România

Zanni a vorbit pentru sursa citată despre relația pe care o are acum, la mai bine de o lună de la terminarea emisiunii care i-a adus celebritatea, cu ceilalți colegi de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cu cine am rămas în relații bune, acest lucru nu se vede a doua zi după ce s-a terminat competiția. (…) Toată viața am învățat că sunt mulți oameni din interes în jurul fiecărui om. Unii joacă atât de bine, încât nu îți dai seama niciodată de acest lucru”, a spus Zanni.

Mai mult decât atât, a explicat câștigătorul Survivor România 2021, momentan nu știe să explice cu exactitate care este relația pe care o are cu amicii lui din emisiune, Sebastian și Cosmin, cei cu care a făcut echipă în rândul Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Zanni nu știe care e relația cu Sebastian și Cosmin

Chiar dacă de-a lungul Survivor România 2021 echipa formată în rândul Faimoșilor dintre Zanni, Sebastian și Cosmin a fost de nezdruncinat, acum situația lor este una care e greu de explicat pentru câștigătorul emisiunii de la Kanal D.

”Mi s-a întâmplat de multe ori să am oameni alături care au renunțat la mine pentru că s-a stins sau s-a consumat ceea ce vedeau în mine. Aparent, am rămas în relații bune cu Sebi și Cosmin Stanciu, dar vom vedea peste două luni, un an”, a precizat Zanni pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dacă prietenia cu Sebastian și Cosmin va trece proba timpului, când vine vorba despre alți concurenți de la Survivor România 2021, Zanni este mult mai explicit, recunoscând că nici nu vrea să audă de persoane precum Elena Marin.

Ce spune Zanni despre Elena Marin după șase luni de certuri la Survivor România 2021

Relația dintre Elena Marin și Zannia fost tensionată la Survivor România 2021, iar de-a lungul reality-show-ului cei doi s-au certat mai tot timpul, spre deliciul publicului.

ADVERTISEMENT

Și, pare-se, nici acum Zanni nu a renunțat la ideea că Elena Marin ar fi o prefăcută, relația pe care au avut-o în Republica Dominicană fiind, și în aceste momente, neschimbată.

”Un om pe care nu aș mai dori să îl văd niciodată este Elena. Atitudinea ei mi-a pus punct. Am crezut că am văzut mulți oameni perverși, mincinoși, ea a întrecut orice măsură. A vrut să mă zdrobească, să mă pună la pământ. Avea intenții malefice”, a explicat Zanni pentru sursa citată.

Zanni a câștigat bani serioși al Survivor România 2021

Victoria lui Zanni de la Survivor România 2021 i-a rotunjit simțitori conturile Faimosului, acesta reușind să intre în posesia marelui premiu al emisiunii – cifrat la aproximativ 50.000 de euro – sumă la care se adaugă și banii strânși săptămânal din participarea la show, adică undeva în jurul a 40.000 de euro.

Cu toate acesta, victoria lui Zanni a fost extrem de contestată, participarea lui în finala Survivor România 2021 fiind datorată, în întregime publicului, după ce Faimosul nu a reușit să se impună la niciunul dintre jocurile individuale din semifinale.

ADVERTISEMENT