Life

Zanni, bătaie cu un ”mafiot” înarmat! Câștigătorul Survivor România a prins gustul luptelor din ring

Zannidache are un nou adversar cu care se va bate în următoarea gală RXF! Tânărul cu care se va lupta în ring a fost căutat de polițiști acum doi ani pentru deținerea de arme.
07.11.2022 | 15:00
Zanni bataie cu un mafiot inarmat Castigatorul Survivor Romania a prins gustul luptelor din ring
Zannidache va intra din nou în ringul MMA. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zannidache intră din nou în ringul RXF, după ce și-a dovedit abilitățile de luptător învingându-l de curând pe trapperul Gheboasă! FANATIK a aflat cu cine va intra la următoarea gală în cușca MMA. Este vorba despre un tiktoker și rapper cunoscut de la noi, care a avut probleme cu Poliția în urmă cu doi ani.

Zannidache intră în ringul MMA cu un influencer percheziționat de polițiști după ce s-a filmat cu un pistol

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Zanni a semnat deja pentru următoarea bătaie pe care o va disputa, data galei nefiind încă stabilită de organizatori.

ADVERTISEMENT

Cântărețul se va bate cu rapperul Albert NBN! Este vorba despre un controversat influencer care a fost căutat de polițiști acum doi ani după ce a postat pe internet că e mafiot.

Albert se filmase cu un pistol în mână, lucru pentru care autoritățile s-au autosesizat imediat. Polițiștii au transmis și un comunicat de presă, în care au spus că au făcut percheziții acasă la rapper.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, 04.12.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus in executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost identificat. Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate si ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă, deținute in mod ilegal”, scria în comunicatul polițiștilor.

Zanni l-a învins pe Gheboasă în gala din septembrie

Fostul câștigător Survivor România și-a dovedit deja abilitățile de sportiv, chiar dacă nu este profesionist. Zanni l-a confruntat în luna septembrie pe Gheboasă, pe care l-a pus la pământ în a doua repriză. Tânărul trebuia să se bată inițial cu CipiRAW. Acesta a renunțat în ultima clipă la luptă pentru că se accidentase la antrenamente.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei conferințe RXF, Zanni spunea că s-a îndoit de accidentarea lui, ba chiar că i-ar fi propus la un moment dat să facă blat cu el, lucru pe care trapperul nu l-a acceptat.

Băiatul de suflet al lui Alex Velea are o serie de proiecte în față, pe lângă cele muzicale. În afară de noua confruntare în cușca MMA, cântărețul negociază intens cu PRO TV pentru urmărotul sezon Survivor.

albert nbn
Albert NBN, cunoscut influencer și rapper. Foto: Instagram

Trapperul, negocieri cu PRO TV pentru emisiunea sa

Așa cum FANATIK a dezvăluit zilele trecute, Zanni va fi mai mult ca sigur concurent în sezonul Survivor All Stars, care va începe cel mai probabil după ce se va termina cel de-al patrulea sezon, care stă să înceapă în ianuarie.

Nu este sigur că artistul va mai prezenta emisiunea Extrashow de pe VOYO, fiind vehiculate între timp două nume noi pentru această producție online. Se pare că Elena Chiriac și Alex Delea ar fi în cărți pentru emisiunea de dezbateri despre Survivor, însă negocierile nu sunt încă definitivate.

Zanni a câștigat sezonul doi al competiției Survivor, unde a ajuns în finala de la Kanal D cu războinicul Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT