Life

Zannidache, lovitura anului în muzică? Cântărețul a anunțat că pregătește ceva spectaculos cu Loredana Groza

Zannidache i-a luat prin surprindere pe fanii săi anunțând o colaborare de zile mari cu nimeni alta decât Loredana Groza!
11.09.2021 | 16:45
Zannidache lovitura anului in muzica Cantaretul a anuntat ca pregateste ceva spectaculos cu Loredana Groza
ADVERTISEMENT

Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021, pregătește un proiect muzical împreună cu Loredana Groza. Trapperul al cărui succes a bubuit mai ales după participarea în reality-show-ul de la Kanal D a vorbit pe Instagram despre neașteptata colaborare cu artista.

Este vorba despre un remake al melodiei „Lele”, unul dintre hit-urile cântăreței care a stat timp mulți ani în topurile muzicale.

ADVERTISEMENT

Zanni a postat un filmuleț pe contul său de Instagram, acolo unde le-a oferit și un teaser fanilor săi cu melodia pregătită cu Lori.

Zannidache și Loredana Groza resuscitează „Lele”, celebrul hit al artistei

„Cum ar fi să iasă în câteva zile varianta nouă, nu aia furată? Vă pup!”, spune Zanni în timp ce pe fundal rulează o bucată din melodia „Lele”, refăcută.

ADVERTISEMENT

În clipul postat și la secțiunea Story, Zannidache a etichetat-o pe Loredana Groza, semn că proiectul lor muzical este foarte aproape de lansare.

Filmulețul cu anunțul-surpriză a fost postat și de jurata de la X Factor România pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

La postarea lui Zanni au intervenit și Velea și Black Matias, doi dintre membrii Golden Boy și prieteni ai trapperului.

„Nu le mai da lacheală Zanni, pls”, i-a scris Velea tânărului, la care supraviețuitorul i-a răspuns în spiritul său: „Nu mai fac, tati!”.

ADVERTISEMENT

Black Matias s-a autoinvitat la această melodie. Cântărețul s-a oferit să facă parte și el din acest proiect muzical pentru că îi place foarte mult piesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Loredana, colaborări cu trapperi și maneliști

Colaborarea dintre Zannidache și Loredana ar putea fi una dintre cele mai mari surprize ale toamnei. Melodia este ca și asigurată pentru trendingul de pe Youtube.

Loredana a mai avut proiecte surprinzătoare în ultima perioadă, iar pentru unele dintre ele și-a luat foarte multe critici.

Cel mai controversat clip muzical scos recent de Loredana este la maneaua „Fericire” a lui Costi Ioniță. Diva a cântat împreună cu mai mulți maneliști de top precum Vali Vijelie sau Jador.

Zannidache a revenit și el în forță după cele 7 luni petrecute la Survivor România. La puțin timp după terminarea concursului, acesta a scos o melodie cu Alex Velea, care a fost bine primită de public. Piesa „Dă-mi puțin noroc”  a ajuns la peste 4,6 milioane de vizualizări pe Youtube. În primele ore după lansare era pe locul 1 în Trending.

 

ADVERTISEMENT