Life

Zannidache, noi probleme cu mașina. După ce a făcut accident, a rămas și blocat în trafic. Cine l-a ajutat: „Se rezolvă”

Ghinionul pare să se țină scai de Zannidache. După ce a fost implicat într-un accident cu noua lui mașină, a avut o altă problemă în trafic.
29.10.2022 | 21:03
Zannidache noi probleme cu masina Dupa ce a facut accident a ramas si blocat in trafic Cine la ajutat Se rezolva
Mașina lui Zanni a rămas fără bateria în timp ce se afla în trafic. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zannidache și-a îndeplinit recent una dintre cele mai dorințe. Și-a luat o mașină pe care și-o dorea încă de pe vremea când nu stătea deloc bine din punct de vedere financiar, dar ghinionul pară să-l urmărească. După ce a făcut accident cu automobilul, a întâmpinat noi dificultăți în trafic.

Zannidache, ghinion în trafic. Ce s-a întâmplat de această dată cu noua lui mașină

Zannidache a avut de mic o viață grea. A crescut la orfelinat, a îndurat numeroase lipsuri și bătăi, însă a a făcut tot posibilul pentru a-și schimba viața.

ADVERTISEMENT

A participat la Chefi la cuțite, la Survivor România, concurs pe care l-a și câștigat în sezonul său, și a fost „adoptat” de Alex Velea în familia Golden Boy.

Visele cântărețului încep să prindă contur. De curând, și-a achiziționat o locuință de lux, cu dotări pe care puțini și le permit, dar și o mașină.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a visat încă de mic la un astfel de automobil, Zanni nu pare să aibă prea mult noroc. A fost, deja, implicat într-un accident rutier, iar acum a întâmpinat o altă problemă.

Aflat în trafic, Zannidache a rămas fără baterie. După ce mașina nu a mai pornit, blocat pe Calea Victoriei din Capitală și neștiind ce ar putea să facă într-o astfel de situație, a primit ajutor din partea unei persoane neașteptate.

ADVERTISEMENT

Cel care l-a salvat pe artist a fost chiar Sebastian Coțofană, fostul realizator de radio de la Pro FM. Câștigătorul Survivor România a povestit, cu umor, toată întâmplarea în mediul online.

În ciuda peripețiilor sale cu mașina, altădată încălcând mai multe reguli de circulație, cântărețul nu se sfiește să împărtășească cu fanii întâmplările din viața pe care le găsește chiar nostime.

ADVERTISEMENT

„Am rămas fără baterie, aici pe, Calea Victoriei și cu cine te întâlnești când ai nevoie de ajutor? Coțofană direct, poliția motoarelor”, a spus Zannidache pe Instagram.

„Se rezolvă, boss-ule, 15 sute te face”, i-a răspuns Sebastian Coțofană.

ADVERTISEMENT