Life

Zarug și Adriana Trandafir, noi replici tăioase la Asia Express 4: ”Noi nu am venit aici să cerșim milă”

Sezonul 4 al Asia Express este din ce în ce mai tensionant. Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir s-a mutat la alt nivel.
17.10.2021 | 20:50
Zarug si Adriana Trandafir noi replici taioase la Asia Express 4 Noi nu am venit aici sa cersim mila
ADVERTISEMENT

Zarug și Adriana Trandafir continuă să-și aducă replici tăioase la Asia Express. Zarug fiind cel care pus paie pe foc de data aceasta.

Totul a pornit după ce creatorul de modă le-a nominalizat la cursa pentru ultima șansă pe Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Zarug a ținut să-și explice gestul printr-o observație la atitudinea Adrianei Trandafir.

ADVERTISEMENT

Zarug, către Adriana Trandafir: ”E o formă de manipulare care mie nu-mi place”

Zarug a spus că a nominalizat-o la cursa pentru ultima șansă pe actriță deoarece aceasta s-a tot văitat, în ultima vreme, de greutatea competiției, fapt pe care-l  consideră o manipulare.

”Să formulez o scuză simpatică pentru care să le trimit pe ele în cursea pentru ultima șansă. (…) Este cam a patra oară când veniți la careu și Adriana are o poveste tristă pe care toți o avem.

ADVERTISEMENT

 Toți trecem prin aceleași greutăți, nu găsim cazare, ne rupem picioarele, ni se umflă gleznele. În momentul în care începi un careu punându-ți problemele la înaintare cu o lacrimă în colțul ochiului face jocul dezechilibrat pentru că pe mulți dintre îi faceți să nu vă voteze.

E o formă de manipulare care mie nu-mi place, a detaliat Zarug la Asia Express.

Ulterior, Adriana Trandafir nu a ezitat să-i răspundă. S-a declarat amuzată de vorbele adversarului ei, precizând că nu cerșește mila nimănui.

ADVERTISEMENT

”Știi ce mă amuză la tine foarte tare, faptul că tu dai verdicte zâmbind, adică poți fi un ucigaș în serie, cu zâmbetul pe buze. Pe mine nu mă mai doare chestia asta, chiar mă amuză.

Până unde o să mergi și unde o să ajungi. (…) Noi nu am venit aici să cerșim milă deloc!” a spus și Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit ”războiul” între Adriana Trandafir și Zarug

La proba pentru amuletă actrița le-a promis război creatorului de modă și coechipierei acestuia.

”Asta e răzbunare pe față. OK, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie” a spus actrița.

Ulterior, Zarug și-a ieșit din minți și iată că i-a întors ”favorul” actriți la proba pentru ultima șanșă.

”Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident și atunci am zis OK, dacă vrei război, ți-o rup în două pe mă-ta”, a fost și replica lui Zarug.

ADVERTISEMENT