News

Zbor amânat din cauza țânțarilor. Panică în avion după invazia insectelor

Incident bizar pe un aeroport, după ce un roi de țânțari a invadat o aeronavă și a forțat pe toată lumea să coboare din avion, din motive de siguranță a pasagerilor.
14.10.2023 | 15:29
Zbor amanat din cauza tantarilor Panica in avion dupa invazia insectelor
Zbor amânat din cauza țânțarilor. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Zborul cu pricina era programat să plece din Guadalajara spre Mexico City, însă însoțitorii de zbor au observat un roi de țânțari care a invadat aeronava, astfel că au încercat să omoare insectele cu insecticide. Momentul a fost surprins de un pasager, care s-a amuzat inițial când a constatat că țânțarii își fac de cap.

Zbor amânat din cauza țânțarilor

Nu a mai fost atât de amuzant atunci când zborul a fost amânat mai bine de trei ore, pentru că țânțarii au ajuns inclusiv în cabina piloților, astfel că aceștia nu au putut pilota avionul în condiții de siguranță. Compania aeriană a transmis că avionul Volaris Airlines era pe punctul de a pleca din Guadalajara spre Mexico City pe 6 octombrie.

ADVERTISEMENT

Pasagerii s-au amuzat de această situație în timp ce urmăreau cum însoțitorii de zbor fugeau pe culoare pentru a ucide insectele. ”Bravo!”, se aude un pasager pe fundal, în timp ce alții se sfătuiesc să ”închidă ochii”. Pentru ca țânțarii să se calmeze a fost nevoie de stingerea luminilor din avion, potrivit martorilor.

Cea care a filmat, pasagera Elisabeth Esmeralda Minjarez Corona, a declarat că insectele erau foarte agresive, astfel că toată lumea a trebuit să coboare din avion și să se reîntoarcă peste 3 ore, când situația a fost rezolvată. Nu ar fi primul astfel de incident înregistrat pe Aeroportul Internațional Guadalajara, conform unei postări pe Twitter, sau mai degrabă X.

ADVERTISEMENT

Aici, jurnalistul Juan Manuel Jimmenez a povestit cum zborul său Volaris a fost, de asemenea, atacat de un roi de țânțari. Se pare că aceste incidente sunt cauzate de apa stătută din zonă, mai ales că aeroportul respectiv are o adevărată istorie în spate când vine vorba despre zboruri afectate de aceste insecte mici.

Un însoțitor de zbor le transmitea oamenilor de ce uneori avioanele întârzie și care e cea mai mare eroare pe care o fac pasagerii înainte de decolare. Michael Clip, un cunoscut însoțitor de zbor din New York, SUA, a dezvăluit toate aceste secrete. Puțină lume știe că multe avioane ajung să întârzie… din cauza bagajelor de mână.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acele bagaje pe care oamenii le iau cu ei în avion, pentru că nu doresc să plătească o taxă suplimentară, însă aceste bagaje nu încap în spațiile de depozitare din avion, astfel că angajații companiei sunt nevoiți să le transfere în cala avionului. Așadar, din cauza acestui lucru se vor pierde multe minute, iar avioanele vor întârzia, conform Știrile PRO TV.

Mai mult, vinovați de unele întârzieri sunt pasagerii care stau pe culoarele din aeronavă pentru a-și face spațiu pentru bagajul de mână, astfel că avionul iarăși ajunge să întârzie. ”Nu putem închide ușa pentru plecare până nu este totul pus la punct. Dacă nu există spațiu pentru bagaje, atunci trebuie să așteptăm un agent să vină la avion și să înceapă să eticheteze bagajele pentru a le verifica.

ADVERTISEMENT

Asta necesită timp. Numărul de pasageri de pe culoar care caută spațiu de depozitare crește probabilitatea ca zborul să plece târziu”, a explicat Michael Chip pentru CN Traveler. O însoțitoare de zbor care muncește la o cunoscută companie aeriană din Las Vegas a confirmat această situație și i-a rugat pe oameni să nu mai urce în avion cu tot felul de bagaje bizare.

ADVERTISEMENT
Tags:
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română