News

Zboruri zilnice București – New York, anunțul companiei TAROM. Ce prețuri vor avea biletele

Zboruri zilnice București - New York. TAROM invită românii să exploreze „visul american”, anunțul companiei de transport aerian
07.02.2024 | 20:38
Zboruri zilnice Bucuresti  New York anuntul companiei TAROM Ce preturi vor avea biletele
Zboruri zilnice București - New York. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Zboruri zilnice București – New York. După ce acum câteva zile, compania TAROM a anunțat că anulează ruta spre Londra, acum românii care plănuiesc să călătorească în Statele Unite ale Americii primesc o veste bună.

Zboruri zilnice București – New York. Tarifele biletelor

Au fost reluate cursele, turiștii având posibilitatea să ajungă în două destinații populare. Vorbim de New York și Miami, cu escale în Madrid sau Roma. Zborurile dus- întors, între aeroportul Henri Coandă și SUA, New York (JFK) şi Miami, sunt efectuate deja de la 1 februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Prețul biletelor începe de la 608 euro, fiind incluse bagajele și taxele. ”În februarie, preţul biletelor porneşte de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje şi taxe incluse. Compania Tarom a pus deja în vânzare biletele pe ruta Bucureşti – New York şi Bucureşti – Miami.

Începând cu data de 1 februarie 2024, compania Tarom operează în parteneriat cu Air Europa şi ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din Bucureşti şi Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) şi Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma”, a informat compania, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru New York, prețurile biletelor pornesc de la 608 euro. Dacă doriți să călătoriți în Miami, tarifele sunt puțin mai ridicate, un bilet fiind achiziționat începând de la 785 de euro. În ambele cazuri, prețurile sunt pentru călătorii dus-întors, incluzând bagajul de mână, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg) și taxe.

TAROM invită călătorii să exploreze „visul american”

De asemenea, TAROM transmite că în viitorul apropiat vor fi incluse și alte destinații din SUA pe lista rutelor de zbor. „Odată cu anunţul oficial de reluare a zborurilor zilnice din Capitală spre Statele Unite ale Americii, TAROM invită călătorii să exploreze „visul american” în două dintre cele mai vibrante oraşe precum New York City şi Miami.

ADVERTISEMENT

Statuia Libertăţii, Times Square sau Miami Beach sunt acum mai aproape ca niciodată de planurile de călătorie de business sau turistice pentru români”, au precizat reprezentanții TAROM.

Amintim că TAROM a luat decizia de a închide ruta București – Londra, în vara acestui an. În acest sens a fost făcut un anunț privind vânzarea sloturilor de pe aeroportul Heathrow ofertantului Virgin Atlantic pentru suma de 22 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Compania de stat își desfășoară activitatea din anul 1954, sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Deține o flotă de 18 avioane, cu zboruri spre 70 de destinații „operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share”.

ADVERTISEMENT
Tags: