News

Zelenski, mesaj impresionant la miezul nopții. “Stăm în picioare, vom continua să luptăm”. Pe cine a acuzat de trădare

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj impresionant după 36 de zile de război. Acesta a precizat că armata ucraineană a fost subestimată de ruși și continuă să lupte
01.04.2022 | 06:55
Zelenski mesaj impresionant la miezul noptii Stam in picioare vom continua sa luptam Pe cine a acuzat de tradare
ADVERTISEMENT

Au trecut nu mai puțin de 36 de zile de război. În dimineața zilei de 24 februarie, întreaga lume a fost luată prin surprindere când Rusia a început primele atacuri asupra Ucrainei. După mai bine de o lună, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj impresionant.

Zelenski, mesaj impresionant după 36 de zile de război

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj impresionant după 36 de zile de război, timp în care ucrainenii au reușit să opună rezistență și chiar să recucerească din teritoriile ocupate de armata rusă.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai precizat că armata ucraineană rezistă în continuare atacurilor rușilor, care i-au subestimat pe adversari, și nu se va opri din a-și apăra țara.

“Am îndurat mult mai mult decât se aștepta inamicul. Au spus – trei sau cinci zile. Ei au crezut că acest lucru ar fi suficient pentru a pune mâna pe întreg statul nostru.

ADVERTISEMENT

Și sunt deja 36 de zile. Și stăm în picioare. Și vom continua să luptăm”, este mesajul transmis de președintele Ucrainei, pe rețelele sociale.

De asemenea, Volodimir Zelenski a mai spus că situaţia din sudul Ucrainei şi din regiunea Donbas rămâne extrem de dificilă şi a reiterat faptul că Rusia îşi consolidează prezenţa militară în apropierea oraşului asediat Mariupol.

ADVERTISEMENT

“Vor urma lupte. Va trebui să străbatem în continuare o cale foarte dificilă pentru a obţine tot ce ne dorim”, a mai subliniat preşedintele Ucrainei, scrie Agerpres.

Zelenski a concediat doi trădători

În același mesaj video, Volodimir Zelenski a anunțat faptul că a găsit trădători în aparatul propriu.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestuia, este vorba despre doi membri de rang înalt ai serviciului de securitate națională ucraineană.

“Astăzi am luat o altă decizie în privința unor anti-eroi. Nu am timp să mă ocup de toți trădătorii, dar toți vor fi pedepsiți treptat.

Cei care încalcă jurământul militar de credință față de poporul ucrainean… vor fi inevitabil lipsiți de grade militare înalte, a mai transmis președintele Ucrainei, numindu-i pe cei doi membri de rang înalt, potrivit Hotnews.ro.

ADVERTISEMENT