Sport

Zeljko Kopic, detalii despre întâlnirea cu Mircea Lucescu înainte de Farul – Dinamo: “Am vorbit despre echipă”

Zeljko Kopic a oferit primele impresii după întâlnirea cu Mircea Lucescu de la baza lui Dinamo de la Săftica. „Il Luce” a fost prezent la antrenamentul „câinilor”.
11.02.2024 | 15:13
Zeljko Kopic detalii despre intalnirea cu Mircea Lucescu inainte de Farul  Dinamo Am vorbit despre echipa
Zeljko Kopic a vorbit despre întâlnirea cu Mircea Lucescu de la baza de la Săftica. Foto: Facebook - @Dinamo.
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic a făcut dezvăluiri la conferința de presă premergătoare meciului Farul – Dinamo despre întâlnirea cu Mircea Lucescu de la Săftica. Legenda din Ștefan cel Mare a fost prezent, în urmă cu 3 zile, la unul dintre antrenamentele „câinilor” dinaintea duelului cu Farul.

Zeljko Kopic, detalii despre întâlnirea cu Mircea Lucescu înainte de Farul – Dinamo: “Am vorbit despre echipă”

În ultimele săptămâni, s-a zvonit că Mircea Lucescu și Ion Țiriac își doresc să investească la Dinamo. Mai mult decât atât, „Il Luce” a recunoscut că s-a întâlnit și a discutat cu miliardarul român. Zvonurile au fost alimentate de prezența celui mai titrat antrenor român la antrenamentul „alb-roșiilor”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 3 zile, pe căile de comunicare oficiale, Dinamo a anunțat că Mircea Lucescu a fost prezent la o ședință de pregătire. Tehnicianul care a adus titlul în Ștefan cel Mare a apărut la antrenament cu zâmbetul pe buze și s-a salutat cu jucătorii lui Zeljko Kopic.

„A fost foarte plăcută întâlnirea cu Mircea Lucescu. Îl respect foarte mult. Am schimbat câteva cuvinte, a fost plăcut să-l văd. S-a simțit ca acasă aici. Am vorbit despre echipă și despre fotbal”, a declarat Zeljko Kopic despre întâlnirea cu Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic, sincer înainte de Farul – Dinamo: „Nu pot să pierd și să spun că totul e în regulă”

Dinamo a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în SuperLiga. „Câinii” au coborât pe ultimul loc, cu doar 16 puncte după 24 de etape. Antrenorul Zeljko Kopic le-a cerut jucătorilor să fie gata de luptă și să fie mai agresivi.

„Pentru mine, fotbalul ține emoții. Nu pot să pierd și să spun că totul e în regulă și să vorbesc de lucruri frumoase. Jucătorii trebuie să înțeleagă la antrenamente ce trebuie să facem, iar la meciuri trebuie să fie gata de luptă.

ADVERTISEMENT

Să fie pregătiți să mergem la război, dacă e nevoie. Nu spun că jucătorii nu vor asta. Se antrenează foarte bine. În ceea ce privește intensitatea, cu Universitatea nu am fost la fel de buni ca în meciul cu Rapid.

Am făcut doar 8 faulturi. Aici trebuie să fim mai buni. Vreau să fim mai agresivi”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului Farul – Dinamo.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic anunță un nou transfer la Dinamo

Fundașul brazilian ajuns la începutul sezonului la Dinamo, Lucas Alves, a plecat în Vietnam, la Nam Dinh FC. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că gruparea asiatică a plătit clauza de reziliere de 50.000 de euro pe care fostul căpitan al lui Dinamo o avea stipulată în contract.

Zeljko Kopic a dezvăluit la conferința de presă că vrea să-i aducă un înlocuitor lui Lucas. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dinamo are în plan să-l transfere pe fundașul central Marko Mijailovic.

„Și mai vrem un jucător. A plecat Lucas și mai vrem un jucător. Am adus jucători în fiecare comportament, dar trebuie să aducem un jucător care să-i ia locul lui Lucas”, au fost cuvintele lui Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT