Life

Zi mare pentru Adrian Năstase. Mihnea, fiul său cel mic, s-a căsătorit. Cine este aleasa lui

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase, Mihnea, s-a căsătorit cu Corina Corolevschi, fiica unui cunoscut afacerist.
04.09.2021 | 18:15
Zi mare pentru Adrian Năstase. Mihnea, fiul său cel mic, s-a căsătorit. Cine este aleasa lui
ADVERTISEMENT

Zi de sărbătoare în familia fostului premier Adrian Năstase. Fiul său cel mic, Mihnea s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corina Corolevschi.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă dimineața, la Primăria Sectorului 1.

Mihnea și Corina s-au cunoscut în urmă cu șase ani, iar anul trecut au decis să se logodească.

ADVERTISEMENT

Zi mare pentru Adrian Năstase. Mihnea, fiul său cel mic, s-a căsătorit. Cine este aleasa lui

Mihnea Năstase și Corina au spus “Da” în fața ofițerului stării civile. Cununia a avut loc la Primăria Sectorului 1, în prezența familiilor și a prietenilor. Tot sâmbătă are loc și cununia religioasă, apoi invitații vor merge la un restaurant de lux din București.

Cei doi miri au fost extrem de eleganți și și-au asortat perfect ținutele. Fosta sportivă a optat pentru o rochie albă simplă, scurtă și o capă, în timp ce Mihnea a purtat un costum alb.

ADVERTISEMENT

Fiul fostului premier și soția sa s-au cunoscut în urmă cu șase ani la Parlamentul European acolo unde au lucrat amândoi. Pentru o perioadă au locuit la Bruxelles. Anul trecut au decis să-și anunțe logodna.

Cine este Corina Corolevschi

Corina Corolevschi este fiica unui cunoscut om de afaceri din Constanța. În trecut tânăra a fost campioană balcanică la atletism și multiplă campioană națională la viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la vârsta de 9 ani.

Din cauza unei accidentări aceasta a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță în anul 2011.

ADVERTISEMENT

Mihnea și Corina au o afacere împreună la malul mării, în zona Corbu. Se pare că cei doi au investit o avere într-un camping format din corturi cu dotări de lux și speră să dea lovitura. Complexul se numește TeePee Corbu și a fost inspirat din cele ale amerindienilor.

“Am început să lucrăm de ceva timp la proiectul TeePee Corbu , un loc unde îți poți lăsa încălțările pline de griji la intrare, iar totul devine despre prieteni, muzica bună și momente frumoase. Putem spune că TeePee este despre natură. 

Sau că TeePee este despre sălbăticie. În același timp, începând cu 29 mai, TeePee este despre om și comunitate”, spunea Corina pentru replicaonline.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri