Sport

Zinedine Zidane, întâlnire în secret cu șefii lui PSG. Salariul astronomic pe care i l-a propus Nasser Al-Khelaifi

PSG a avut un nou sezon ratat pe plan internațional, iar conducătorii lui PSG vor să-l aducă pe banca tehnică pe Zinedine Zidane și sunt dispuși să-i ofere un salariu colosal.
31.05.2022 | 18:15
Zinedine Zidane intalnire in secret cu sefii lui PSG Salariul astronomic pe care i la propus Nasser AlKhelaifi
PSG a avut un nou sezon ratat pe plan internațional, iar conducătorii lui PSG vor să-l aducă pe banca tehnică pe Zinedine Zidane și sunt dispuși să-i ofere un salariu colosal. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Este tot mai clar că Mauricio Pochettino nu va continua la formația pariziană, în ciuda faptului că a reușit să câștige titlul în Ligue 1.

PSG i-a pus pe masă un salariu exorbitant lui Zinedine Zidane

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi nu a ascuns niciodată că pe lângă marele obiectiv de a câștiga Champions League, o țintă clară este convingerea lui Zinedine Zidane să vină pe Parc des Princes. Și se pare că mutarea nu este departe de a se face, mai ales că francezul ar urma să primească un salariu uriaș.

ADVERTISEMENT

Cotidianul catalan Mundo Deportivo a anunțat că profitând de faptul că Zidane s-a aflat la Paris pentru finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool, șefii lui PSG l-au convins pe tehnician să aibă o întâlnire secretă.

Informațiile care au răzbătut din spatele ușilor închise ar fi că Al-Khelaifi i-a pus pe masă lui Zidane un salariu de 25.000.000 de euro, ceea ce ar însemna că francezul ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

ADVERTISEMENT

La acest moment, cei mai mulți bani câștigă argentinianul Diego Simeone la Atletico Madrid, undeva în jurul a 24 de milioane de euro, urmat de spaniolul Pep Guardiola, care primește 23.000.000 de euro la Manchester City.

Zidane visează la naționala Franței

Suma pe care Zinedine Zidane ar urma să o primească la PSG ar fi aproape dublu decât ce încasa la Real Madrid, formație pe care a pregătit-o ultima dată. Pe Santiago Bernabeu, francezul avea un salariu de 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, cele două părți nu au ajuns la niciun acord, dar s-au înțeles să mai poarte o rundă de negocieri după ce tehnicianul francez își va încheia vacanța pe care și-a programat-o la Ibiza.

Singurul impediment în realizarea acestei tranzacții o reprezintă faptul că marele vis al lui Zidane este să devină selecționerul naționalei Franței. Și acest lucru este foarte posibil să se întâmple după Cupa Mondială din Qatar, presa dezvăluind că Didier Deschamps nu va mai continua din iarnă.

ADVERTISEMENT

Deși banii nu sunt o problemă în capitala Franței de când în fruntea clubului a ajuns qatarezul Nasser Al-Khelaifi, totuși despărțirea de antrenorul Mauricio Pochettino iar costa pe parizieni 22.000.000 de euro, acesta mai având contract până în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT