Sport

Ziua surprizelor uriașe în fotbal. PSG, Napoli, Inter și Atletico Madrid au „îngropat” pariorii

07.01.2021 | 11:37
Ziua surprizelor uriase in fotbal PSG Napoli Inter si Atletico Madrid au ingropat pariorii
ADVERTISEMENT

Ziua de 6 ianuarie 2021 va rămâne în memoria multor pariori, după ce în Europa s-au înregistrat câteva surprize absolut uluitoare. Favoritele au dezamăgit, în frunte cu Napoli și Atletico Madrid.

Nici PSG nu a reușit să câștige la primul meci cu Mauricio Pochettino pe bancă, deși avea clar prima șansă pe terenul lui St. Etienne. Finalista Ligii Campionilor din 2020 a reușit doar o remiză, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Inter Milano a dezamăgit și ea, fiind învinsă de Sampdoria cu 2-1, în deplasare, după opt victorii consecutive în Serie A. Dacă ar fi câștigat, trupa lui Antonio Conte ar fi fost noul lider din Italia.

Ziua surprizelor uriașe în fotbal. Atletico Madrid și Napoli au distrus pariorii

Data de 6 ianuarie a fost una care părea extrem de interesantă din punct de vedere al pariurilor. Asta pentru că aveau de disputat meciuri câteva dintre cele mai tari echipe ale continentului. Favorite certe, echipele mari din Italia, Franța sau Spania aveau cote atractive pentru orice pasionat de pariuri. Numai că majoritatea au dezamăgit profund.

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai mare surpriză a fost înfrângerea lui Atletico Madrid în fața formației Cornella. Echipa de liga a treia a reușit să învingă trupa lui Diego Simeone chiar cu scorul preferat al tehnicianului argentinian, 1-0. Deși a primit gol rapid, în minutul 7, după reușita lui Jimenez, Atleti nu a reușit să revină și a pierdut, fiind eliminată încă din al doilea tur al competiției. Cotele pentru victoria celor de la Cornella au fost de-a dreptul uriașe. Au existat case de pariuri care au oferit o cotă de 26 pentru succesul gazdelor de miercuri! Asta în timp ce cota lui Atletico Madrid varia între 1,10 și 1,17.

„Cornella a jucat mai bine. Pe toată durata jocului, ceea ce au vrut ei să facă a ieșit mai bine decât ce ne-am propus noi. Au profitat de fazele fixe și au marcat rapid. Băieții mei au încercat, am avut ocazii în prima repriză, dar apoi a fost dificil după ce am primit și un roșu. Competiția asta nu ne-a oferit satisfacții în ultimii ani, dar voi găsi soluții dacă mă voi mai afla aici anul viitor”, a spus Simeone după eliminarea surprinzătoare din Copa del Rey.

ADVERTISEMENT

O altă surpriză de proporții s-a înregistrat în Serie A, acolo unde Napoli a fost învinsă pe teren propriu de Spezia. Deși a deschis scorul prin Petagna în minutul 58, trupa lui Gattuso a fost „întoarsă” de golurile lui Nzola și Pobega. Mai mult decât atât, Spezia a reușit să dea golul de 2-1 în zece oameni. Oaspeții rămăseseră fără Ismajli, eliminat în minutul 77, dar au înscris golul victoriei în minutul 82. Napoli era favorită clară în acest duel, pentru că Spezia venea din postura unei echipe aflate pe loc retrogradabil și cu doar două victorii înregistrate în 15 partide. Tocmai de aceea, cota pentru victoria napoletanilor oscila între 1,27 și 1,33, în vreme ce oaspeții au primit cote de până la 11!

  • 1,17 era cea mai mare cotă oferită pentru victoria lui Atletico Madrid;
  • 26 a fost cota pe care unele case de pariuri au atribuit-o victoriei celor de la Cornella;
  • 1,33 era cea mai mare cotă oferită pentru succesul lui Napoli;
  • Cu până la 11 era cotat succesul celor de la Spezia.
ADVERTISEMENT

PSG și Inter au dezamăgit în momente cheie

Pentru Paris Saint Germain, meciul de la St. Etienne trebuia să fie un moment prin care gruparea lui Di Maria și Mbappe să își anunțe intențiile mărețe odată cu venirea noului antrenor. Fost manager al lui Tottenham Hotspur, argentinianul Pochettino nu a reușit să îi pună pe picioare pe parizieni, care au reușit doar o remiză pe terenul celor de la St. Etienne.

Fără Neymar, accidentat la gleznă, PSG i-a avut în teren pe Navas, Marquinhos, Verratti, Di Maria sau Kylian Mbappe, însă nu a reușit să învingă echipă clasată slab în campionat. St. Etienne avea un sezon lamentabil, reușind să adune doar 18 puncte în primele 17 etape, înaintea duelului cu PSG. „Verzii” erau la doar 6 puncte deasupra primei poziții retrogradabile. Cu toate acestea, ei s-au mobilizat exemplar și au reușit să deschidă scorul în meciul cu PSG încă din minutul 19, prin Hamouma. Moise Kean, pe care Pochettino îl vrea definitiv, a egalat rapid, după doar trei minute. Cu toate acestea, deși a intrat pe teren și Julien Draxler, unul dintre indezirabilii lui Pochettino, oaspeții nu au reușit să câștige și să confirme cota de maximum 1,33 primită înaintea meciului. Egalul era cotat cu 5,50, în cel mai nefericit caz, însă au fost și case de pariuri care au oferit cota 6,25 pentru un astfel de rezultat.

În fine, o altă favorită care a ratat o oportunitate fantastică miercuri a fost Internazionale Milano. Trupa lui Antonio Conte nu avea de unde să știe că AC Milan o să fie și ea învinsă de Juventus, câteva ore mai târziu, însă putea spera ca liderul să se încurce. Chiar și un egal al Milanului, combinat cu o victorie a nerazzurilor, ar fi dus trupa lui Conte pe primul loc. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe terenul Sampdoriei. Gazdele, deși veneau după două înfrângeri consecutive, au reușit să câștige cu 2-1, prin golurile lui Candreva și Keita. Pentru Inter, a înscris de Vrij. Cota pentru victoria oaspeților a variat ăntre 1,44 și 1,53 înaintea partidei, în vreme ce succesul gazdelor era cotat cu minimum 5,75 și maximum 7!

  • Cu 6,25 era cotat un rezultat de egalitate la St. Etienne – PSG;
  • Succesul Sampdoriei cu Inter a fost cotat și cu 7 de unele case de pariuri.

Dacă ar fi existat un parior atât de inspirat, care să mizeze exact pe surprizele petrecute în data de 6 ianuarie în fotbalul european, acesta ar fi avut șansa de a se îmbogăți. Cotele maxime care s-au dovedit a fi câștigătoare în duelurile echipelor mari ar fi cumulat o cotă finală de 12.512,5! Altfel spus, cu un euro pariat, s-ar fi putut câștiga peste 12.500 de euro, mizând pe aceste rezultate.

  • 12.513 euro puteau fi câștigați cu doar un euro mizat pe cele patru evenimente-surpriză din data de 6 ianuarie 2021.
ADVERTISEMENT