Life

Zodia Balanță în toamna anului 2021. Septembrie, lună pentru reparat relații

Zodia Balanță va avea în toamna anului 2021 o serie de oportunități de care trebuie să profite. Va fi o toamnă pe cinste!
16.08.2021 | 10:27
Zodia Balanta in toamna anului 2021 Septembrie luna pentru reparat relatii
Zodia Balanță în toamna anului 2021. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Balanță va fi în toamna anului 2021 mai pregătită ca niciodată să îngroape securea războiului cu ceilalți. Lucrurile se vor așeza chiar de la începutul anotimpului.

În luna septembrie, majoritatea Balanțelor vor fi încercate de tot soiul de senzații și sentimente stranii. Melancoliile, regretele, dorința de a o lua de la capăt chiar în relațiile de familie vor fi foarte puternice pentru Balanțe.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii septembrie aduce evenimente favorabile împăcărilor. Mulți nativi de aer s-ar putea să acorde o nouă șansă partenerului de viață.

Zodia Balanță în toamna anului 2021

Evident, vorbim despre situațiile în care lucrurile nu au stat tocmai roz în ultima perioadă. Cea de-a doua jumătate a lunii vine cu promisiunea fermă a Balanțelor față de ele însele că își vor schimba stilul de viață complet.

ADVERTISEMENT

Octombrie este luna marilor achiziții, mai ales pentru nativii de aer care își schimbă locuința sau jobul. Unele proiecte se pot concretiza mai repede decât s-ar fi așteptat, așa că trebuie să fie extrem de atenți ce spun și ce fac.

Sunt avantajate și Balanțele tinere, persoanele care încep studii noi. Studenții născuți sub acest semn venusian pot face o surpriză plăcută la facultate, remarcându-se în ochii profesorilor și ai colegilor cu ideile lor ingenioase.

ADVERTISEMENT

Există și foarte multe Balanțe, în special cele născute în septembrie, trecute de 30 de ani, care pot da lovitura cu o afacere proprie.

Noiembrie, lună edificatoare din punct de vedere amoros

Noiembrie, ultima lună de toamnă, vine cu provocări uriașe pe plan sentimental. Unele răni nu s-au cicatrizat suficient. Este luna marilor deliberări din punct de vedere amoros, luna în care Balanțele trebuie să pună piciorul în prag.

ADVERTISEMENT

Spre sfârșitul lui noiembrie, nativii de aer se pot trezi cu niște sume frumușele în conturi. Nu e vorba de niște bani dați de pomană, ci niște  verzișori pe care îi meritau. Vorbim de o recunoaștere a muncii și a profesionalismului lor.

Toate aceste aspecte vor transforma poziția Balanțelor în societate și le vor face mult mai pregătite pentru viitor. Lucrurile se vor îndrepta cu pași mici și siguri pe plan amoros și cu pași repezi pe plan profesional.

Doar de ele depinde cum sunt gestionate toate aceste evenimente care vin în cascadă în viețile lor.

 

ADVERTISEMENT