Life

Zodia Berbec în luna noiembrie 2022. Urmează o perioadă plină de situații imprevizibile

Cum va fi luna noiembrie 2022 pentru zodia Berbec? Ultima lună de toamnă aduce multe bucurii, dar și câteva situații destul de complicate.
12.10.2022 | 11:00
Zodia Berbec in luna noiembrie 2022 Urmeaza o perioada plina de situatii imprevizibile
Zodia Berbec în luna noiembrie 2022. Foto: parenting.firstcry.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Berbec, luna noiembrie 2022 va fi una atipică. Se vor concretiza o serie de planuri, însă nu în felul în care și-au dorit nativii de foc.

Zodia Berbec în luna noiembrie 2022

Prima parte a acestei luni va fi una extrem de imprevizibilă, mai ales din punct de vedere profesional. Berbecii se vor dumiri cu privire la activitățile pe care trebuie să le facă la serviciu.

ADVERTISEMENT

Au idei, însă ideile lor s-ar putea să fie înțelese prost de ceilalți. Acești nativi sunt nevoiți să se exprime mai clar, să fie mai efervescenți. Nu trebuie să le fie frică să spună anumite lucruri, chiar dacă unii dintre colegi sau prieteni s-ar putea supăra pe ei.

Până pe 15 noiembrie 2022, Berbecii culeg roadele muncii lor și împărtășesc bucuriile succesului cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lunii, pentru nativii de foc apar tot felul de situații cu care nu s-au mai confruntat până acum, dar pe plan sentimental.

Emoțiile lor vor fi mai intense decât de obicei. Vor conștientiza că nu sunt pregătiți psihic pentru anumite decizii pe care persoana iubită vrea să le ia în numele cuplului.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Berbeci sunt 6, 8, 10, 17, 19, 20 și 23 noiembrie 2022. Pe 6 și 8 pot obține niște sume de bani din surse neașteptate.

10 și 17 noiembrie sunt zile foarte bune pentru cei care vor să facă achiziții pentru familie. Prind tot felul de reduceri de care e bine să profite din plin.

ADVERTISEMENT

19, 20 și 23 noiembrie sunt date extrem de bune pentru a rezolva problemele de cuplu. Cei care sunt certați se vor împăca.

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 16, 24 și 30 noiembrie. Ziua de 11 va fi una destul de mohorâtă pentru nativii de foc. Nimic nu le va convine, ninic nu va fi conform așteptărilor.

Ziua de 13 va fi una cu susul în jos. Toate vor ieși pe dos încă de la prima oră a zilei. Astrele le indică să nu ia decizii majore în această zi.
Zilele de 16 și 24 vor fi unele dificile pentru Berbecii care trebuie să achite niște datorii vechi. S-ar putea să afle că au cam întârziat și vor fi penalizați.

Luna se încheie cu certuri în familie. Ziua de 30 noiembrie îi pune în ipostaze complicate.

ADVERTISEMENT