Life

Zodia Capricorn în vara anului 2022. Greutățile încep chiar de la 1 iunie!

Zodia Capricorn nu are o vară tocmai ușoară. Problemele parcă se înmulțesc pentru nativii de pământ în perioada care urmează. Greutățile încep de la 1 iunie.
26.05.2022 | 18:09
Zodia Capricorn in vara anului 2022 Greutatile incep chiar de la 1 iunie
Zodia Capricorn în vara anului 2022. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Capricorn, vara anului 2022 debutează cu tot felul de probleme, de neajunsuri. Relațiile cu cei din jur tind să se complice mai ales după 15 iunie.

Zodia Capricorn în vara anului 2022

Capricornii trebuie să conștientizeze că vechile lor tactici în obținerea succesului nu mai funcționează. Chiar de la 1 iunie se pot trezi cu un duș rece. Au foarte multe de învățat, iar dacă nu renunță la orgoliu, atunci își vor îngreuna singuri situația.

ADVERTISEMENT

Nici situația amoroasă nu va fi una tocmai roz. La capitolul iubire, apar tot soiul de preocupări. Nativii de pământ nu se simt pe deplin înțeleși de cei cu care împart totul.

Au nevoie de mai multe certitudini din partea persoanei iubite, însă ele nu au cum să vină dacă acești nativi nu fac un pas în spate mai ales în disputele lor.

ADVERTISEMENT

Luna iulie este una de pregătire pentru un examen important al vieții, un examen pe care Capricornii îl vor susține spre sfârșitul lunii august.

Un eveniment major va apărea în august

În luna lui Cuptor, nativii de pământ pot suferi anumite pierderi financiare ori de bunuri dacă nu fac anumite compromisuri. Tind să parieze pe niște soluții eronate. Chiar dacă primesc semnale că deciziile pe care le iau nu îi avantajează, aceștia se încăpățânează să facă totul pe dos.

ADVERTISEMENT

August aduce un eveniment care îi va marca profund din punct de vedere emoțional pe acești nativi. Este vorba despre un eveniment rar cu care ne întâlnim poate de maximum două ori în viață.

În cazul lor, este vorba despre o situație dificilă, însă una care îi va face mai puternici. Abia de la 1 septembrie încolo putem spune despre Capricorni că vor fi din nou pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Până atunci trebuie să își gestioneze eșecurile, frustrările, pornirile agresive, tendința spre narcisism și superficialitatea cu care tratează problemele celor dragi. Vara asta vine cu multe lecții de viață!

 

ADVERTISEMENT