Life

Zodia Pești în luna august 2021. Se înmulțesc problemele cu prietenii

Zodia Pești va avea un august 2021 cu o încărcătură emoțională deosebită.
19.07.2021 | 12:38
Zodia Pesti in luna august 2021 Se inmultesc problemele cu prietenii
Zodia Pești în luna august 2021. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are un august 2021 plin de evenimente care mai de care mai provocatoare. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor fi puse în situații din care vor avea multe de învățat.

Prima jumătate a lunii august va fi una importantă pentru acești nativi din punct de vedere profesional. Vor finaliza anumite proiecte pe care le-au ținut în stand-by.

ADVERTISEMENT

Vor avea de acum toate datele necesare pentru ca lucrurile să iasă ca la carte. Peștii e vor concentra mai bine pe munca lor. Cei care dețin funcții de conducere vor reuși să se impună și să traseze noi linii pentru ceilalți.

Zodia Pești în luna august 2021

Până pe 15 august, sunt avantajați în special nativii de apă care se află la început de drum din punct de vedere profesional. Studenții eșiți de pe băncile școlii care își caută un loc de muncă în domeniul studiat sunt favorizați de astre în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua jumătate a lui august îi pune pe majoritatea Peștilor în situații complicate privind relațiile cu prietenii. Vor gestiona prost comunicarea cu cei din jur.

Lispa răbdării, tendința de a se impune cu orice preț, faptul că nu ascultă și vorbesc mereu peste alții vor fi motive suficiente pentru a intra în tot felul de conflicte.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-ar putea complica și pentru cei căsătoriți. Ideile lor s-ar putea să producă anumite griji din partea partenerului de viață. Peștii nu știu cum să riște când vor să obțină ceva, iar felul în care se raportează de multe ori la succes este greșit.

Zilele norocoase și ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 7, 8, 18, 19 și 25 august. Pe 7 și pe 8 august pot avea parte de întâlniri providențiale. Există oameni care vor să îi cunoască, oameni care vor să le acorde o oportunitate, să le ofere o rampă de lansare.

ADVERTISEMENT

18 și 19 august sunt două zile favorabile pentru romanticii născuți sub acest semn zodiacal. Pe 25 august e posibil să intre în posesia unor sume importante de bani.

Zilele ghinioniste din această lună sunt 13, 17, 22, 23 și 27 august 2021. 13 și 17 august sunt două date în care Peștii trebuie să evite conflictele cu autoritățile. E indicat să nu facă paști la cald, chiar dacă au dreptate în problema pe care vor s-o rezolve.

Pe 22, 23 și 27 august 2021 ar trebui să evite călătoriile lungi.

ADVERTISEMENT