Life

Zodia Rac în iarna anului 2022-2023. Ianuarie, lună cu greutăți; Februarie – clipe fantastice!

Zodia Rac are o iarnă cu de toate. În decembrie, acești nativi întâmpină dificultăți în comunicarea cu familia. În februarie își revin.
13.11.2022 | 18:30
Zodia Rac in iarna anului 20222023 Ianuarie luna cu greutati Februarie  clipe fantastice
Zodia Rac în iarna anului 2022-2023. Foto: herzindagi.com
ADVERTISEMENT

Zodiac Rac își va accentua anumite stări, anumite senzații, fără să își dea seama, în această iarnă. Nativii de apă vor avea trei luni cu bătaie lungă. Continuă pe un drum destul de greoi, dar cu ceva mai multă anduranță față de lunile anterioare.

Zodia Rac în iarna anului 2022-2023

Să începem cu luna decembrie 2022! În decembrie, s-ar putea să fie prinși între ciocan și nicovală în anumite chestiuni ce țin de comunicarea în familie.

ADVERTISEMENT

Au impresia că nu sunt suficient de clari atunci când spun un NU categoric. Vor fi situații în care vor fi nevoiți să își manifeste dezacordul. De aici vor porni, în mare parte, tensiunile.

În preajma sărbătorilor de iarnă, Racii tind să devină un pic mai sensibili față de alte perioade ale anului. Își amintesc de cum au petrecut în copilărie sau ce și-ar fi dorit să facă în acest an și nu au reușit… Sunt sentimente amestecate la mijloc.

ADVERTISEMENT

Apoi, continuăm cu luna ianuarie. O lună grea pentru mai toate zodiile. Evident, nici Racii nu fac excepție de la provocările pe care destinul le scoate în față.

Pot apărea probleme de sănătate din senin. Își analizează cu atenție fiecare simptom și, deși nu e ceva grav, ei tind să își inventeze uneori simptome, să exagereze, apelând la o măsură de supraprotecție nefirească din cauza panicii.

ADVERTISEMENT

Trebuie să lucreze foarte mult la psihicul lor, pentru că multe din probleme sunt cauzate de gândurile lor. Oboseala, stările de epuizare sunt accentuate de faptul că ei gândesc în exces.

Februarie le aduce nativilor de apă o doză interesantă de romantism

Vor avea parte și de câteva elemente pozitive. De data asta, vor sări anumiți oameni în ajutorul lor pentru a reuși să se înțeleagă pe ei înșiși.

ADVERTISEMENT

După cele două luni cu bune, dar cu mai multe rele, vine, iată, pentru Raci și o perioadă fantastică.

Luna februarie e luna în care nativii de apă vor porni proiecte interesante, pentru sufletul lor. Nu vor urmări neapărat câștiguri financiare. Sunt acele proiecte personale care îi ajută să se liniștească, să evite suprasolicitarea despre care vorbeam.

Sfârșitul lunii februarie aduce o doză de romantism cu care Racii n-au mai dat față până acum. Vorbim despre propriul lor romantism.

ADVERTISEMENT