Life

Zodia Rac în luna mai 2022. Două probleme vechi reapar la orizont

Zodia Rac se bucură de o lună mai destul de plăcută, cu excepția anumitor zile în care problemele nerezolvate în trecut vor reveni pe nepusă masă. Ce prevăd astrele?
15.04.2022 | 13:47
Zodia Rac in luna mai 2022 Doua probleme vechi reapar la orizont
Zodia Rac în luna mai 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac are un mai 2022 plin de trăiri intense. Nicio zi nu va semăna cu cealaltă și niciun gest nu va fi făcut la pură întâmplare!

Zodia Rac în luna mai 2022

În prima jumătate a lui Cireșar vor munci până vor obosi. Ăsta este un semnal că mai trebuie să facă niște pauze. Într-un fel sau altul, Racii fug de niște chestiuni care le apasă sufletul și se refugiază în muncă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să conștientizeze că oricât de mult ar ignora niște probleme, ele vor apărea exact când nu se simt pregătiți. Până pe 15 mai, nativii de apă au o perioadă relativ liniștită, cu mici întrebări care le survolează mintea legate de relațiile lor apropiate.

Pot fi puse în lumină relațiile cu prietenii, dar și cu părinții sau copiii, acolo unde este cazul. A doua jumătate a lunii va fi puțin mai intensă. Asta deoarece apar două probleme complet diferite pe care trebuie să le rezolve.

ADVERTISEMENT

Prima problemă are legătură cu banii, poate cu o datorie mai veche de care au și uitat. A doua frământare vine din relația cu cei apropiați. Anumite cuvinte spuse la repezeală, care au făcut rău în trecut, s-ar putea răsfrânge acum asupra lor.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 6, 9, 14, 18, 22 și 30 mai 2022. 6 și 9 mai 2022 sunt două date benefice pentru cei care vor să culeagă roadele muncii lor.

ADVERTISEMENT

Pe 14 și pe 18 mai, unii Raci se pot întâlni cu prieteni care vin din străinătate. Vor depăna amintiri și se vor simți bine în preajma lor.

22 și 30 mai sunt date perfecte pentru romantism. Partenerul de viață îi poate surprinde în mod plăcut.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 10, 13, 17, 20 și 23 mai. Pe 10 și 13 mai se vor simți un pic strânși cu ușa din punct de vedere financiar.

17 mai este o zi în care ar trebui să evite achiziții care nu sunt neapărat necesare. 20 și 23 mai – date nepotrivite pentru călătorit.

ADVERTISEMENT