Life

Zodia Rac în luna octombrie 2022. Răsturnări de situație pe bandă rulantă

Ce se întâmplă cu zodia Rac în luna octombrie 2022? Iată cele mai importante previziuni astrologice! Va fi o lună destul de bună.
14.09.2022 | 15:22
Zodia Rac in luna octombrie 2022 Rasturnari de situatie pe banda rulanta
Zodia Rac în luna octombrie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac se va concentra pe tot felul de proiecte, unele stabilite de ceva timp, altele cu totul noi. Luna octombrie le aduce Racilor o serie de răsturnări favorabile de situație încă din primele zile.

Zodia Rac în luna octombrie 2022

În perioada 1-15 octombrie, adică primele două săptămâni din lună, nativii de apă vor recurge la niște tertipuri pentru a ieși dintr-un impas profesional. Unele dintre colaborările lor s-ar putea să fie diferite față de cum și le-au imaginat.

ADVERTISEMENT

Racii pot fi puși în situații dificile, situații din care vor ieși folosindu-se de calmul și diplomația de care dau dovadă în cele mai potrivite momente.

A doua parte a lunii va veni cu noi ținte de atins. Nativii de apă se vor implica în noi activități de familie. Au multe de rezolvat, multe de reparat și multe de construit. Vor putea duce la bun sfârșit tot ce și-au propus doar alături de cineva.

ADVERTISEMENT

Racii ar face bine să fie mai atenți la ce li se transmite din partea familiei ori a persoanei iubite.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Raci sunt 4, 6, 8, 14, 18, 20 și 27 octombrie. Zilele cu mai puțin noroc sunt 9, 11, 13, 19, 25 și 30 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

4 octombrie este o zi extrem de plăcută din punct de vedere sentimental. O veste venită din exterior le însinează perspectivele. 6 și 8 octombrie sunt date în care Racii fac schimbări benefice în carieră. Se închid niște porți, dar se deschid altele!

Zilele de 14 și 18 octombrie sunt excelente pentru Racii care au de făcut schimbări prin casă ori prin grădină. Munca în locuința lor îi solicită destul de tare.

ADVERTISEMENT

20 și 27 octombrie sunt zile bune pentru nativii de apă care vor să se relaxeze. Sunt cele mai bune zile pentru refacerea lor.

9 și 11 sunt zile nepotrivite pentru certuri la locul de muncă. Orice discuție în aceste două date va fi în dezavantajul lor. 13, 19 și 25 sunt zile proaste pentru cumpărături. 30 octombrie e o zi în care Racii trebuie să fie atenți la documente și obiecte personale. Pot pierde bunuri!

ADVERTISEMENT