Life

Zodia Săgetător în luna noiembrie 2022. Perioadă benefică pe plan amoros

Zodia Săgetător are un noiembrie 2022 destul de plin de evenimente, de situații care mai de care mai interesante. Au multe lucruri în favoarea lor.
19.10.2022 | 10:53
Zodia Sagetator in luna noiembrie 2022 Perioada benefica pe plan amoros
Zodia Săgetător în luna noiembrie 2022. Foto: kylethomasastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător pornește într-o etapă nouă a vieții sale. Luna noiembrie 2022 va fi una extraordinară pe plan sentimental. Mulți dintre nativii de foc se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cei care formează deja un cuplu sunt gata de logodnă!

Zodia Săgetător în luna noiembrie 2022

Prima jumătate a lunii noiembrie 2022 va fi una destul de complicată din punct de vedere financiar. Mai precis, Săgetătorii trebuie să facă anumite sacrificii, să fie mai atenți la cheltuieli, la lucrurile pe care le achiziționează.

ADVERTISEMENT

Vorba aceea, nu tot ce zboară se mănâncă, iar nativii de foc sunt nevoiți să fie extrem de atenți la anumite nuanțe. Până pe 15 noiembrie, pentru Săgetători apar o serie de noi oportunități în carieră. Au de-a face cu o serie de provocări pentru care sunt făcuți. Nimeresc în cele mai potrivite contexte.

În a doua jumătate a lunii noiembrie vor apărea mai multe șanse de a se îmbogăți, după ce în primele 15 zile se lovesc de multe probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Totodată, spre finalul lui noiembrie apar momente extraordinare în relațiile de prietenie. Sunt extrem de recunoscători pentru că au aproape oameni minunați, oameni care le oferă sfaturi prețioase, care sunt alături de ei în fiecare context, bun sau rău.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 5, 7, 10, 16, 18, 20 și 23 noiembrie 2022. Pe 5 și 7 Săgetătorii se simt ceva mai motivați să încerce lucruri noi în dragoste.

ADVERTISEMENT

10 este o zi în care Cupidon le este aproape și îi face extrem de fericiți. Mulți Săgetători se pot îndrăgosti pe această dată.

16, 18 și 20 sunt zile perfecte pentru nativii de foc aflați în așteptarea unei vești de la vreo instituție a statului. Li se aprobă o cerere importantă. 23 vine cu bani!

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 2, 13, 15, 19 și 24 noiembrie. Pe 2 noiembrie, unii nativi de foc pot pierde niște bani din cauza nechibzuinței lor. 13 și 15 sunt zile în care pot fi implicați în conflicte din senin, așa că trebuie să evite cu orice preț să riposteze în fața celorlalți. 19 și 24 noiembrie sunt date proaste pentru oamenii care au de făcut alegeri dificile în viață. Trebuie să cântărească foarte bine ce hotărâri iau.

ADVERTISEMENT