Life

Zodia Taur în toamna anului 2021. Septembrie, lună de conflicte

Zodia Taur are parte în toamna anului 2021 de o serie de situații conflictuale, cele mai multe provocate de nerăbdarea sa.
04.08.2021 | 16:30
Zodia Taur in toamna anului 2021 Septembrie luna de conflicte
ADVERTISEMENT

Zodia Taur este mai combativă ca niciodată în toamna anului 2021. Nemulțumirile se vor acumula, iar felul în care va acționa s-ar putea să provoace disensiuni chiar în relațiile de familie.

Septembrie este cea mai conflictuală lună din acest an pentru acești nativi de pământ. Răbdarea lor ajunge la o limită. Nu vor mai accepta anumite comportamente și atitudini din partea celor din jur și se vor focusa foarte tare asupra nevoilor lor.

ADVERTISEMENT

Conflictele vor porni în mare parte de la incapacitatea Taurilor de a asimila alte viziuni despre lucrurile pe care trebuie să le facă. Nu vor fi cei mai buni parteneri de conversație la locul de muncă.

Zodia Taur în toamna anului 2021

În cea de-a doua jumătate a lui septembrie tensiunile încep să dispară întrucât Taurii iau parte la tot felul de activități care le schimbă perspectivele.

ADVERTISEMENT

Luna octombrie aduce ameliorări pe toate planurile. Nativii de pământ vor fi ceva mai energici și mai puțin tensionați chiar din primele zile ale acestei luni.

Relațiile cu cei din jur intră într-o nouă etapă. Vor deveni mai selectivi, ce-i drept, cu privire la oamenii cu care dialoghează, însă sunt mai deschiși ca oricând la dialog.

ADVERTISEMENT

Entuziasmul lor va fi folosit inteligent mai ales în relația de iubire și în muncă. Vor avea atât de multe idei încât le trebuie doar timp pentru a le pune în practică.

Pentru Tauri, a doua jumătate a lunii octombrie vine și cu un noroc colosal pe plan financiar. Unii intră în posesia unui câștig nesperat, iar alții primesc banii pe care i-au oferit ca împrumut celor din jur și de care au și uitat.

ADVERTISEMENT

Noiembrie, lună perfectă pentru iubire

În luna noiembrie, Taurii sunt extrem de pasionali. Viața amoroasă este în prim plan. Devin cuceritori, afectuoși și extrem de inventivi în dormitor.

Taurii reușesc să atragă pe oricine cu magnetismul lor, iar luna noiembrie este cea mai bună pentru cei care vor să înceapă o relație nouă de iubire.

Toamna va fi, așadar, una plină de evenimente importante. Cu excepția lunii septembrie, Taurilor le va merge destul de bine. Sfatul general valabil pentru Tauri toată toamna este să fie mai calmi și să abordeze problemele fără prejudecăți.

ADVERTISEMENT