Life

Zodia Vărsător în luna mai 2022. Nu aduce anul ce aduce perioada care urmează!

Zodia Vărsător începe o nouă viață în luna mai 2022. Perioada care urmează va fi una de glorie, una pe care nu o vor uita pentru tot restul vieții cei născuți în acest semn zodiacal.
25.04.2022 | 17:55
Zodia Varsator in luna mai 2022 Nu aduce anul ce aduce perioada care urmeaza
Zodia Vărsător în luna mai 2022. Foto: honey.nine.com.au
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va fi în centrul atenției în luna mai 2022, încă din prima zi. Totul se va produce în mod accelerat pentru nativii de aer.

Zodia Vărsător în luna mai 2022

Prima jumătate a lui Cireșar vine cu tot felul de provocări profesionale. Le vor face față cu lejeritate, având în vedere că la capitolul ingeniozitate sunt cei mai buni. Au mult de tras, dar nu va fi în zadar tot efortul de care vor da dovadă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii vor primi aprecieri, iar cei care până acum se plângeau de faptul că muncesc prea mult ar putea fi recompensați cu o ridicare în rang la serviciu.

A doua jumătate a lunii mai aduce momente de bucurie pe care le vor petrece alături de cei dragi. Nativii de aer redescoperă ce înseamnă fraternitatea, distracția adevărată și modestia, în ciuda realizărilor cu care se pot lăuda fără să exagereze.

ADVERTISEMENT

Devin mai maturi, mai cerebrali inclusiv în felul în care vorbesc despre marile lor idealuri. Vărsătorii sunt puși pe fapte uriașe și au sprijinul necondiționat al familiei și al prietenilor.

Tot în a doua parte, Vărsătorii ar putea porni într-o călătorie la care visau de mici. Poate fi vorba despre o țară unde se ajunge cu greu, la mii de kilometri depărtare de locul în care trăiesc.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 6, 8, 14, 20, 25, 26, 28 și 30 mai 2022.

6 și 8 mai sunt două date bune pe plan financiar. Primesc bani de unde nu se așteaptă. 14 și 20 sunt zile în care toate gândurile lor bune, visele pe care le au, se vor materializa cât ar zice „pește”!.

Pe 25, 26 și 28 mai, acești nativi pot porni într-o călătorie de neuitat. 30 mai este o zi excelentă pentru cei îndrăgostiți. Romantismul îi cuprinde din toate părțile.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt doar două: 3 și 16 mai. Pe 3 mai este indicat să evite discuțiile în contradictoriu cu rudele mai în vârstă. 16 mai e o zi proastă pentru investit în electrocasnice.

ADVERTISEMENT