Life

Zodiac chinezesc: joi, 17 iunie 2021. Caii își pot găsi sufletul pereche

FANATIK vă prezintă zodiacul chinezesc pentru joi, 17 iunie 2021. Caii își pot găsi sufletul pereche
16.06.2021 | 13:56
Zodiac chinezesc joi 17 iunie 2021 Caii isi pot gasi sufletul pereche
Zodiac chinezesc: joi, 17 iunie 2021. Caii își pot găsi sufletul pereche Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient anunță că ziua va aduce momente grele pentru unii nativi. Stresul și munca multă îi va pune în dificultate pe aceștia.

Relațiile cu oamenii din jur au parte de schimbări. Pot să apară diverse probleme, neînțelegeri sau surprize din partea unor persoane dragi.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: joi, 17 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ai parte de unele probleme în familie. Trebuie să vă strângeți toți și să discutați, poate împreună le veți găsi o rezolvare. Încercați să evitați subiectele care pot crea tensiuni.

Bivol

Sunt multe lucruri de pus la punct acasă. Trebuie să faci unele schimbări de decor sau să renovezi un spațiu, iar acest lucru îți ocupă tot timpul liber. Termini ziua mai obosit ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ziua vine cu cheltuieli. Ai de făcut pregătiri pentru un eveniment familial și mai trebuie să cumperi unele lucruri. Este posibil să faci drumuri suplimentare, nu vei găsi totul în același loc.

Iepure

Ai nevoie de o schimbare și cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci e să o ceri. Ți s-a promis de multă vreme o discuție cu privire la viitorul tău în companie și e cazul să o stabilești, amânarea te va face să ai senzația că nu evoluezi.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ziua este marcată de calcule și analize financiare, dar ai parte de companie. Partenerul de viață vrea să vadă cum stați cu banii pentru a vă hotărî unde plecați în concediu. Discuția va fi una lungă.

Șarpe

Plănuiești o mică evadare pentru sfârșitul săptămânii și trebuie să rezolvi unele mici probleme înainte. Termini treaba rapid, mânat de dorința de a respira aer curat și a avea câteva momente de relaxare.

ADVERTISEMENT

Cal

Vin vești bune în plan sentimental. Vei întâlni un om care îți atrage atenția în mod deosebit. Sunt multe șanse să descoperi că este cel pe care îl căutai, iar interesul îți este împărtășit.

Capră/Oaie

Sănătatea îți va face probleme astăzi. Sunt semne de extenuare. Ai nevoie de un concediu și ar fi bine să faci și un drum pe la medic.

Maimuță

Vin vești bune. Vei obține niște bani, fie sunt restanțe salariale, fie un bonus. Partea mai puțin bună e că nu vei reuși să-i păstrezi prea multă vreme, trebuie să cumperi unele lucruri pentru casă și vei da o tură prin magazine.

Cocoș

O discuție cu partenerul de viață îți lasă un gust amar. Sunt probleme vechi care nu și-au găsit rezolvarea și, dacă niciunul dintre voi nu e dispus să facă un compromis, situația nu se va îmbunătăți.

Câine

Ai parte de o surpriză. Partenerul de viață s-a gândit că ai nevoie de o pauză și de o mică evadare din cotidian, așa că a organizat o mică excursie pentru weekend. Mai aveți de pregătit doar bagajele.

Mistreț

Este o zi aglomerată și ai multe lucruri de rezolvat atât la locul de muncă, cât și acasă. Ai obosit și există posibilitatea să nu faci față singur tuturor provocărilor. Ai putea să le ceri ajutor oamenilor din jur.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”