Life

Zodiac chinezesc: Mistrețul în anul 2022. Dispoziția bună ține până în luna mai

Zodiac chinezesc: Află cum va fi 2022 pentru persoanele născute în zodia Mistrețului. Voia bună și distracție va ține doar până în luna mai. Din iunie încep greutățile.
23.12.2021 | 13:39
Zodiac chinezesc Mistretul in anul 2022 Dispozitia buna tine pana in luna mai
Zodiac chinezesc pentru Mistreț în anul 2022. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc anunță un 2022 cu totul bulversant pentru cei născuți în zodia Mistrețului. Mistreții din horoscopul asiatic au parte de perioade destul de complicate pe plan sentimental, în special în a doua parte a anului.

Până în mai, Mistreții trebuie să își rezolve o serie de probleme, căci după aceea vor găsi cu dificultate soluții.

ADVERTISEMENT

Înainte de a afla ce îi așteaptă pe Mistreți, să aflăm care sunt anii pentru această zodie. Mistreții sunt născuți în 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 și 2019.

Zodiac chinezesc: Mistrețul în anul 2022

De la 1 februarie 2022, când începe Anul Tigrului de Apă, Mistreții pornesc tot felul de proiecte ori sunt puși pe rezolvarea unor probleme ce nu suportă amânare.

ADVERTISEMENT

Lunile februarie, martie, aprilie și mai vor fi foarte bune pentru cei care muncesc din greu. Mulți vor scăpa de anumite datorii și se vor implica în proiecte care îi vor scoate la lumină.

Capacitatea lor de muncă va fi extrem de apreciată, astfel că nu e exclus ca în aprilie, înainte de sărbătorile pascale, aceștia să primească o mărire salarială.

ADVERTISEMENT

Problemele apar din luna iunie încolo. Mistreții descoperă tot felul de trădări. Vor fi dezamăgiți de mai multe persoane, de la prieteni și rude până la partenerul de viață.

Acești nativi au un iulie destul de complicat din punct de vedere amoros. Se pot destrăma multe căsnicii la vară, căci tentația va apărea din toate părțile.

ADVERTISEMENT

Finalul de an va fi glorios

Unii Mistreți pot fi înșelați chiar în fața lor, în timp ce alții cad în plasa lui Cupidon, făcându-și sufletul pereche să sufere.

Și august este o lună plină de tentații și de aventuri care le pot distruge relația. Abia din septembrie lucrurile revin la cum au stat în mai, iar Mistreții reușesc să se bucure de viață.

Octombrie, noiembrie și decembrie 2022 sunt trei luni foarte bune pentru cei cărora le plac sporturile extreme și sunt dornici să călătorească în locuri care îți taie respirația.

Mistreții pot obține o viză importantă și s-ar putea muta într-o țară la mii de kilometri depărtare de România. Finalul lui 2022 va fi unul plin de surprize plăcute, mai ales pentru cei care au curajul să rupă pisica în două, să își asume toate riscurile pentru a triumfa.

 

 

ADVERTISEMENT