Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 19 iunie 2022. Bivolii întrec măsura!

Zodiac chinezesc: duminică, 19 iunie 2022, îi pune în prim-plan pe Bivoli, care exagerează cu anumite remarci la adresa celor din jurul lor. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
18.06.2022 | 12:04
Zodiac chinezesc pentru duminica 19 iunie 2022 Bivolii intrec masura
Zodiac chinezesc, duminică, 19 iunie 2022. Bivolii, în centrul atenției. Foto: wemystic.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 19 iunie 2022, ultima zi a acestei săptămâni, vine cu vești plăcute pentru majoritatea nativilor, existând și câteva excepții.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 19 iunie 2022

Bivolii, de pildă, tind să demonstreze că le știu pe toate și îi pot irita pe cei din jur. Fervoarea, vehemența cu care se exprimă nu e de bun augur în contextul în care se nimeresc.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o zi tihnită, o zi în care se preocupă de problemele lor personale. Au multe întrebări în minte și vor descoperi câteva răspunsuri. Tigrii fac pace cu anumite persoane cu care nu s-au prea avut la inimă în ultima perioadă.

Șerpii se autoanalizează și ei și încep să repare greșelile făcute în relațiile apropiate. Nu vor să facă mare paradă cu părerile lor de lor. Faptele vor vorbi de la sine. Mistreții petrec ziua cu o persoană pe care n-au mai văzut-o de foarte multă vreme. Reîntâlnirea va fi una emoționantă pentru ei!

ADVERTISEMENT

Câinii se distrează

Caii schițează tot felul de planuri, de proiecte. Sunt puși pe treabă chiar dacă e o zi în care, în general, lumea se relaxează. Oile din zodiacul chinezesc poartă discuții favorabile cu cineva din familie. Un anumit vis se poate îndeplini după-amiază.

Câinii sunt puși pe distracție. Nicio problemă nu îi poate atinge, nicio răutate nu le poate strica dispoziția. Sunt foarte fericiți! Cocoșii reclădesc anumite relații rupte din varii motive. Știu să facă un pas în spate și sunt credibili în părerile lor de rău.

ADVERTISEMENT

Șobolanii scotocesc în viețile celorlalți. Sunt puși pe bârfă, pe aflat lucruri, pe dezlegat relații pe care nu le înțeleg. Iepurii au de-a face cu oameni minunați toată ziua. Dimineața începe în familie, iar seara se încheie cu prietenii la un șpriț.

Dragonii au chef de călătorit. Improvizează o excursie cu amicii sau colegii de serviciu. Destinația nu e una îndepărtată, asta ca să aibă timp să se întoarcă seara înapoi la casele lor.

ADVERTISEMENT