Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 24 decembrie. Iepurele este implicat în situații dramatice

Zodiac chinezesc pentru duminică, 24 decembrie. Ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte, în pragul Crăciunului
23.12.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru duminica 24 decembrie Iepurele este implicat in situatii dramatice
Zodiac chinezesc pentru duminică, 24 decembrie. Ce îi așteaptă pe toți nativii în pragul Crăciunului Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Ajunul Crăciunului reprezintă un moment crucial pentru toți nativii zodiacului chinezesc. Se anunță la orizont multe provocări, dar și multe certuri pentru zodiile temperamentale.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 24 decembrie. Ce îi așteaptă pe nativi în pragul sărbătorilor de iarnă

Șobolan

Ești foarte atent la ce se întâmplă în jurul tău. Speculezi fiecare situație, astfel încât să fie bine pentru tine. Nu uita că asta îți poate crea și anumite dezavantaje.

ADVERTISEMENT

Bivol

Pui mare accent pe relațiile interumane și pe comunicarea cu familia. Azi, mai mult ca niciodată, simți nevoia să te conectezi spiritual cu toate persoanele dragi.

Tigru

Ai muncit foarte mult în ultima vreme, așa că se cuvinte o vacanță. Deși nu ți-ai planificat nimic, o persoană dragă te va surprinde cu o propunere îndrăzneață.

ADVERTISEMENT

Iepure

Faci ce faci și superi pe cineva. De data asta, sinceritatea ta este interpretată greșit. Tocmai de aceea, anul 2024 te va găsi cu un prieten în minus.

Dragon

Nu faci casă bună deloc cu banii. Ești pus pe cheltuieli și simți că ți se cuvinte totul. S-ar putea ca, mai târziu, să regreți acest răsfăț.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În ultima vreme, te-ai gândit foarte mult la un partener din trecut. Poate că este timpul să reiei legătura cu el și să lași destinul să își facă treaba.

Nativul Câine se va confrunta cu probleme de sănătate

Cal

Situația dintre tine și cei din familie este pe cale să explodeze. Aveți viziuni diferite, iar asta poate să aducă certuri mari la masa de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Capră

Astrele nu sunt deloc de partea ta. De dimineață, vei primi un mesaj care își va schimba starea de spirit. Seara nu se încheie nici ea mai bine, căci se anunță certuri mari.

Maimuță

Ai avut parte de mult stres la locul de muncă și ești pe punctul de a ceda. Vacanța de sărbători a venit la fix pentru că acum este timpul să îți pui ordine în gânduri.

Cocoș

Familia pune la cale o surpriză pentru tine. Nu te-a uitat nici anul acesta, iar uimirea este cu atât mai mare cu cât nici măcar nu le-ai spus ce îți dorești.

Câine

Sănătatea ta este în piuneze azi. Nu te simți deloc și vrei doar să stai în casă. Pe seară, însă, cheful îți revine, mai ales că primești un mesaj pe care îl așteptai de multă vreme.

Mistreț

Te gândești la cei din jurul tău și la cum le poți face ziua mai bună. Creativitatea ta este la maxim, așa că este momentul potrivit să pui toate cadourile sub brad pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT