Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 octombrie 2021! Nativii Șarpe vor avea noroc la bani

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 octombrie 2021! Nativii zodiei Șapte vor avea mare succes în plan financiar, urmând să intre în posesia unei mari sume de bani.
03.10.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru luni 4 octombrie 2021 Nativii Sarpe vor avea noroc la bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru luni, 4 octombrie 2021. Previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal din horoscopul întocmit de înțelepții orientului anunță momente de neuitat pentru unii nativi.

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 octombrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Nativii din zodia Șobolan vor avea parte de o întâlnire care le va provoca o adevărată revelație cu privire la proiectul pe care îl au în desfășurare. Astfel luminați, lucrurile vor merge mult mai ușor pentru cei născuți în această zodie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nativii din zodia Bivol vor fi implicați în momente cât se poate de plăcute alături de partenerul de viață, relația lor fiind mai legată ca oricând. În plan profesional ei trebuie să urmărească liniștea și să fie atenți să nu gafeze.

Tigru

Relațiile personale sunt pe primul loc în această perioadă pentru nativii acestei zodii, iar lucrurile merg cât se poate de bine. În plan profesional însă lucrurile tind să meargă în jos din cauza lipsei de concentrare din ultima perioadă a Tigrului.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nativul zodiei Iepure are o zi în care vor reuși să își impresioneze șefii cu ideile pe care le susțin cu mult entuziasm. Succesul de la muncă se va repeta și acasă, buna dispoziție a lor fiind molipsitoare și pentru partenerul de viață.

Dragon

Tactul trebuie să fie principala preocupare a Dragonului în această zi, în caz contrar tot ce au construit cu multă migală fiind pe punctul să se prăbușească ca un castel de cărți de joc.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativul din Șarpe are mare noroc la bani, investițiile făcute ajungând, acum, la maturitate, iar sumele pe care reușesc să pună mâna le vor asigura o lungă perioadă de liniște în acest plan, motiv pentru care se vor putea concentra pe alte subiecte, inclusiv sentimentale.

Cal

Nativul zodiei Cal va reuși, în sfârșit, să pornească proiectele la care lucra de mai multă vreme, chiar dacă se vor opinti când va fi cazul să îi convingă pe colaboratori cu privire la utilitatea acestora.

ADVERTISEMENT

Capră / Oaie

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea o zi cât se poate de dificilă. Nu se vor putea concentra și nu vor reuși să facă față ședințelor și șefilor care le cer să fie focusați. Dacă nu își revin repede, poziția lor este în mare pericol.

Maimuță

Nativii din Maimuță au o zi în care cei din jur le fac toate poftele, iar entuziasmul este la cote maxime. Trebuie, totuși, să fie atenți să nu exagereze.

Cocoș

Nativii zodiei Cocoș reușesc să își convingă partenerul de viață să investească, așa cum își doreau de multă vreme, în cămin. Rezultatul investițiilor făcute îi va face fericiți pe toți, dar mai ales pe copii.

Câine

O zi grea pentru nativul Câine, dar una care, totodată, aduce mari satisfacții și în plan profesional – acolo unde sunt aplaudați la scenă deschisă de șefi – cât și în plan sentimental, răsfățul în compania partenerului de viață fiind garantat.

Mistreț

Nativii din Mistreț sunt pe punctul să ia o decizie dificilă. Și cam neinspirată, cea mai bună soluție pentru ei este să cumpănească cu mare atenție fiecare pas pe care îl fac, mai ales că este vorba de viitorul lor.

ADVERTISEMENT