Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 martie 2023. Șobolanul scapă de o povară

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 martie 2023. Șobolanul reușește să scape de o povară în această zi, după cum arată astrele.
14.03.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru miercuri 15 martie 2023 Sobolanul scapa de o povara
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 martie 2023. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 martie 2023. Șobolanul scapă de o povară în ziua aceasta și se simte eliberat de stresul pe care l-a simțit.

Zodiac chinezesc pentru miercuri. Ce se întâmplă cu zodiile

Șobolan

Șobolanul reușește să scape de o povară în această zi și să își pună gândurile în ordine. Poate fi o zi cu multe beneficii pentru tine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul din zodiacul chinezesc are o zi plină de reușite și poate să ducă la capăt unele sarcini mai grele pe care evita să le facă până acum.

Tigru

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 martie 2023. Tigrul își pune gândurile în ordine și vrea să își facă un plan de bătaie pentru a-și pune în practică dorințele.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele din zodiacul chinezesc care mult de muncă în această zi și tocmai de aceea poate să neglijeze partea amoroasă a vieții sale.

Dragon

În ceea ce privește nativii acestei zodii, astrele arată că o vor avea o zi plină de soare în suflet și un zâmbet pe față pe care nu poate să-l șteargă nicio situație dificilă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Pot exista clipe dificile pentru în acest nativ în ziua de miercuri și să-i fie pusă la îndoiala abilitatea de a lua decizii de către ceilalți.

Cal

Calul din zodiacul chinezesc este foarte preocupat de planurile sale și de proiectele pe care le are în colaborare cu alte persoane. Pot apărea tensiunii în cadrul unor dezbateri.

ADVERTISEMENT

Capră

Caprele din zodiacul chinezesc pot avea niște oportunități de suplimentare a veniturilor și poate să amortizeze niște cheltuieli făcute de curând pe care nu le aveau în buget.

Previziuni pentru toate zodiile

Maimuță

Maimuțele din zodiacul chinezesc sunt într-o dispoziție foarte bună și au mare încredere în viziunile lor pentru viitor. Pot exista unele conflicte cu persoanele apropiate.

Cocoș

Cocoșii din zodiacul chinezesc au o stare de spirit echilibrată și sunt foarte atenți la energia pe care o transmit persoanele din jurul lor.

Câine

Câinele din zodiacul chinezesc se tot gândește la planurile de viitor și se simte încurajat să investească timp și chiar bani în acestea.

Mistreț

Mistrețul din zodiacul chinezesc are parte de o zi perfectă în prima parte, dar în a doua jumătate a zilei pot să existe unele sarcini care să îți complice viața.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților