Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Maimuțele renasc din propria cenușă

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-17 ianuarie 2024. Maimuțele vor începe o viață nouă în anul care bate la ușă. Fac schimbări majore.
30.12.2023 | 07:33
Zodiac chinezesc pentru saptamana 17 ianuarie 2024 Maimutele renasc din propria cenusa
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Foto: the-sun.com
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Prima săptămână din noul an va aduce o serie de provocări pentru majoritatea semnelor horoscopului asiatic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2024

Maimuțele pornesc într-o nouă aventură a vieții lor. Vor face o schimbare fundamentală, iar cele care au avut de pătimit din diverse motive în ultima perioadă a anului vor renaște din propria lor cenușă, precum pasărea Phoenix.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 1-7 ianuarie 2024. Dragonii sunt mai cumpătați în tot ce fac. Sunt mult mai atenți în primul rând la dietă, după mesele îmbelșugate de Crăciun și Revelion. Vor să revină la echilibrul care îi caracterizează.

Șerpii una spun și alta fac! Acești nativi vorbesc pe limba celor din jur, dar când e vorba de acționat, tot cum îi taie capul aleg să facă. Nu au foarte mare încredere în priceperea și flerul persoanelor care le sunt aproape, așa că merg numai pe intuiția proprie.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 1-7 ianuarie 2024. Oile din zodiacul asiatic recurg la tot felul de tactici pentru a ieși în evidență, iar unele s-ar putea să li se pară neortodoxe altora. Oile nu au scrupule atunci când vor să se afișeze, iar începutul anului 2024 le va scoate în față așa cum nu s-a mai întâmplat.

Cocoșii au parte de o săptămână în care se vor privi sinceri în oglindă și vor ajunge la niște concluzii despre viața lor. Vor trage linie și vor lua niște decizii mari pentru 2024. Nu au chef să mai amâne niște momente cruciale atât în cariera lor, cât și pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Bivolii sunt puși pe ceartă încă din primele zile ale noului an

Caii și Câinii duc niște lupte interioare uriașe. Persoanele născute sub aceste semne zodiacale se înfrânează greu de la anumite pofte, de la anumite obiceiuri nesănătoase. Cu o mână le vină să apuce tot ce nu e bun, dar e plăcut, iar cu cealaltă mână își dau singuri peste nas.

Tigrii încep anul îndrăgostiți. Vor cunoaște pe cineva cu totul special chiar în primele zile ale lui 2024. Pe plan amoros, nu au de ce să se plângă, mai ales în perioada 1-7 ianuarie 2024. Iepurii se focusează mai mult pe carieră și vor tăia răul de la rădăcină. Și anume, mulți dintre acești nativi s-ar putea să părăsească locul de muncă unde nu se mai simt bine.

ADVERTISEMENT

Șobolanii renunță la anumite plăceri de dragul unei persoane dragi, făcând o serie de sacrificii ca oamenii din jur să fie bine. Bivolii sunt cu nervi la pământ.

Zodiac chinezesc 1-7 ianuarie 2024. Nu prea le-a priit Revelionul, iar în primele zile ale noului an s-ar putea certa cu toată lumea. Mistreții, în schimb, sunt extrem de joviali și încrezători într-un viitor mai bun. Optimismul lor poate fi molipsitor la început de 2024.

 

ADVERTISEMENT