Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Dragonii și Bivolii fac scandal

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Dragonii și Bivolii sunt puși pe harță. Își vor cere drepturile pe un ton ridicat.
17.03.2024 | 14:24
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1824 martie 2024 Dragonii si Bivolii fac scandal
Zodiac chinezesc 18-24 martie 2024. Foto: The US Sun
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Este o perioadă plină de convulsii, de conflicte, de tensiune pentru multe semne ale horoscopului asiatic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2024

Dragonii și Bivolii fac un pas ferm în față și spun tot ce au pe suflet, fără menajamente. Se pot isca niște certuri monstruoase mai ales la locul de muncă. Cei născuți sub aceste semne descoperă că au fost mințiți, că li s-au încărcat anumite drepturi, iar acum cer socoteală.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o săptămână fantastică din punct de vedere sentimental. Renasc din propria cenușă la capitolul iubire, mai ales cele care au trecut recent printr-o despărțire dureroasă. Începe un nou capitol în viața lor.

Mistreții sunt puși pe fapte mari. Au tot felul de planuri, de proiecte și vor să îi coopteze și pe oamenii de încredere în ele, fie că e vorba de prieteni sau rude apropiate. Au spirit de afaceriști.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 18-24 martie 2024. Câinii sunt extrem de încăpățânați și rămân într-o tensiune permanentă. Au de-a face cu tot felul de persoane care nu se țin de cuvânt ori au niște mofturi greu de înțeles pentru ei.

Caii zodiacului chinezesc se implică în activități umanitare. Sunt foarte sensibili la cauzele celor din jur și pun osul la treabă. Nu e exclus ca unii dintre ei să deschidă chiar o fundație, să pună bazele pentru ceva serios, de durată.

ADVERTISEMENT

Iepurii și Oile sunt pe alergătură continuă de luni până duminică. Au de rezolvat chestiuni birocratice, exact ce detestă cel mai mult. Toate se vor soluționa cu bine, în cele din urmă.

Șobolanii se gândesc doar la ei

Șerpii sunt și ei tensionați, căci își dau seama că unele investiții financiare au fost extrem de proaste. Trebuie să o ia de la zero și să recunoască faptul că nu se pricep la făcut bani, cel puțin nu au în perioada asta a anului inspirația necesară.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au o perioadă liniștită. Fac lucruri pentru ei, pentru sufletul lor. Nu vor să se mai agite prea mult pentru alții, mai ales după niște dezamăgiri recente. Tigrii, în schimb, dau dovadă de responsabilitate și fac exact opusul față de Șobolani. Sunt extrem de săritori când vine vorba de semenii lor.

Zodiac chinezesc 18-24 martie 2024. Cocoșii intră în niște conflicte fără să vrea. Vor să aducă pace, însă iese mai urât după ce se bagă în niște discuții cu scopul de a calma spiritele.

ADVERTISEMENT