Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 februarie 2023. Maimuțele și Dragonii au revelații uriașe

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 februarie 2023: Următoarele 7 zile vor fi unele de-a dreptul revelatoare pentru Maimuțe și Dragoni.
18.02.2023 | 17:00
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2026 februarie 2023 Maimutele si Dragonii au revelatii uriase
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 februarie 2023. Foto: the-sun.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 20-26 februarie 2023 vine cu anunțuri interesante pentru majoritatea semnelor horoscopului asiatic. Maimuțele și Dragonii pot desluși mari mistere.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 februarie 2023

Maimuțele și Dragonii au în față o săptămână în care multe dintre dilemele lor vor fi rezolvate. Maimuțele vor avea capacitatea inclusiv de a-i ajuta și pe ceilalți să iasă din confuzii, iar Dragonii fac descoperiri pentru care ar putea fi răsplătiți. Cei care lucrează în cercetare științifică pot da o mare lovitură.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt puși în ipostaza de a decide ce vor să facă pe plan amoros de acum încolo. Relația în care se află poate avea de suferit. Nu e o săptămână ușoară pentru ei.

Caii zodiacului chinezesc au buzunarele sparte, iar astrele îi avertizează că ar trebui să-și ia un consilier financiar, altfel vor rămâne fără bani foarte curând.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt romanticii incurabili ai următoarei perioade. Au un magnetism aparte. Cei singuri își pot întâlni marea dragoste unde nu se așteaptă.

Iepurii una spun și alta fac. Asta poate veni cu multe consecințe neplăcute în relațiile lor sociale. La locul de muncă, s-ar putea să fie strânși cu ușa.

ADVERTISEMENT

Tigrii își resetează relațiile de prietenie

Șerpii au o perioadă fantastică mai ales din punct de vedere economic. Pe tot ce pun mâna se transformă în aur. Intuiția îi ajută să aibă parte de câștiguri substanțiale.

Tigrii recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut față de niște persoane dragi. E o perioadă numai bună pentru împăcări, pentru a reseta niște relații de prietenie.

ADVERTISEMENT

Mistreții sunt extrem de motivați să încerce lucruri noi, poate chiar să schimbe în totalitate domeniul lor de activitate. Au curaj și susținere astrală toată săptămâna.

Bivolii și Șobolanii au un destin aproape asemănător în următoarele 7 zile. Sunt zile cu încărcătură karmică în planul iubirii pentru acești nativi. Zilele de miercuri și joi vor veni cu decizii majore de luat.

Oile vor să facă o mare curățenie atât în casă cât și în lista de prieteni. Ziua de luni va fi clarificatoare cu referire la așa-zișii lor prieteni.

 

ADVERTISEMENT