Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Cocoșii dau de belele

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Cocoșii dau de o serie de necazuri în perioada care urmează. Cum le vor depăși?
22.04.2023 | 09:55
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2430 aprilie 2023 Cocosii dau de belele
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023: Pentru Cocoși, următoarele 7 zile vor fi unele destul de dificile, mai ales pe plan profesional.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Cocoșii dau de tot felul de belele la locul de muncă. Unii își tratează sarcinile cu superficialitate, iar de aici apar tot felul de reproșuri. Alții, în schimb, se implică prea mult și încep să le dea ordine colegilor de muncă și asta îi scoate din sărite.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 24-30 aprilie 2023. Câinii zodiacului chinezesc au în față șapte zile în care se pot reseta complet. Au destulă energie, vitalitate, imaginație să poată face ce și-au propus de mult. E o perioadă efervescentă pentru ei.

Caii recurg la tot felul de tertipuri pentru a câștiga inima sau încrederea cuiva. Vor fi destul de atenți la ce cuvinte folosesc pentru a nu supăra pe nimeni. Cât despre Tigrișori, aceștia au de dat sfaturi pentru toată lumea. Sunt puși pe treabă și devin oameni de nădejde pentru cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au de rezolvat tot felul de chestiuni ce țin de acte, poate chiar acte foarte personale. Sunt prinse în niște momente de du-te-vino și s-ar putea să se streseze nițel.

Zodiac chinezesc pentru Șerpi: recunoașteți greșelile făcute!

Șerpii au o săptămână în care e bine să își recunoască greșelile, să își dea seama care le sunt limitele. Mistreții sunt extrem de preocupați pentru starea de sănătate a unei persoane apropiate. Vor realiza, la final de săptămână, că grijile lor au fost doar o alarmă falsă.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 24-30 aprilie 2023. Iepurii și Bivolii au un destin oarecum comun. Ambele zodii o iau de la zero. Își schimbă stilul de viață și îi încurajează cu succes și pe ceilalți să le urmeze calea.

Șobolanii au tot felul de pretenții de la rude și de la partenerul de viață, pretenții pe care acum le exprimă cu mare aplomb. Nu vor să mai ascundă gunoiul sub preș.

ADVERTISEMENT

Dragonii au o săptămână în care nu prea vor avea timp de ei. Au multă treabă de făcut atât acasă, cât și la serviciu. Se vor vedea și roadele eforturilor lor, dar abia în luna mai.

Oile vor să facă o schimbare majoră legată de atitudinea pe care o au față de cerințele oamenilor cu care intră în contact. S-ar putea să devină mai maleabile.

ADVERTISEMENT