Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021. Bivolii au parte de câștiguri

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021: Bivolii sunt favoriții astrelor!
23.10.2021 | 10:18
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021. Bivolii au parte de câștiguri
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021, Bivolii vor avea parte de câștiguri financiare la care nu se așteptau.

Este una din cele mai bune săptămâni din an pentru acești nativi. Nu doar financiar le va merge bine, ci și pe plan sentimental. Pot fi surprinși cu tot felul de cadouri și de momente speciale din partea persoanei iubite.

Dragonii au o săptămână cu multă muncă. Vor finaliza anumite proiecte pe care le-au început de mult, iar rezultatele eforturilor lor vor fi satisfăcătoare.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021

Șerpii se concentrează cu maximă atenție asupra noilor directive de la muncă. Multe dintre schimbări nu sunt pe placul lor, însă nu le rămâne decât să se adapteze.

Oile din zodiacul chinezesc își fac prieteni noi. Descoperă povești de viață interesante care le inspiră în traiectoria lor profesională.

ADVERTISEMENT

Maimuțele renunță la anumite idei preconcepute și încep să ia în serios anumite lucruri pe care până acum le-au abordat superficial.

Cocoșii primesc tot felul de reproșuri și se gândesc tot mai mult să își schimbe locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au parte de o săptămână plină de revelații din toate punctele de vedere. Vor descoperi care le sunt prietenii adevărați și cine sunt cei pe care nu mai trebuie să se bazeze deloc.

Caii din zodiacul chinezesc întrec măsura cu anumite critici și sunt atenționați să renunțe la vehemență, Pot fi destul de insuportabili pentru colegii de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Câinii ies din mulțime și se deosebesc cu ideile lor

Câinii reușesc să iasă în față cu ideile lor. Sunt apreciați pentru că pun lucrurile într-o perspectivă la care nu s-a gândit nimeni.

Iepurii beneficiază de protecție astrală toată săptămâna. Nu apar evenimente neprevăzute și sunt chiar foarte relaxați.

ADVERTISEMENT

Tigrii tind să domine în orice discuție pe care o poartă, indiferent de temă și de importanța ei. Li se recomandă să lase puțin garda jos. Nu sunt deținătorii adevărului absolut.

Mistreții încep o nouă etapă nouă în viața lor. Unii dintre ei s-ar putea să cunoască pe cineva pe plan amoros, alții să se mute în casă nouă.

Schimbările de la sfârșit de lună îi avantajează pe Mistreții care au știut să aștepte pentru lucrurile bune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri