Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Urmează răsturnări de situație pentru toată lumea!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022: urmează o perioadă plină de răsturnări de situații, unele favorabile, altele mai puțin digerabile.
28.05.2022 | 16:06
Zodiac chinezesc pentru saptamana 30 mai  5 iunie 2022 Urmeaza rasturnari de situatie pentru toata lumea
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, multe zodii vor avea parte de câteva dușuri reci, de întorsături de situație cu care nu s-au mai întâlnit până acum.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

Dragonii își calcă pe principii pentru a ieși dintr-o încurcătură ce apare de nicăieri. Vor lua câteva decizii care nu vor fi nici pe placul celor apropiați. Maimuțele trebuie să improvizeze aproape secundă de secundă. Vor scoate așii din mânecă la capitolul comunicare. Fac o figură bună fiind puse în situații de criză.

ADVERTISEMENT

Șerpii renunță la anumite comodități de dragul iubirii. Unii dintre cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea să se mute din localitatea în care stau pentru a fi cu persoana iubită. Cât despre Tigrii, aceștia au probleme financiare. Apar datorii de care au uitat cu totul!

Iepurii primesc vești bune în legătură cu un CV pe care l-au depus în urmă cu câteva luni. Se deschid noi oportunități pentru ei. Cocoșii fac ce fac și nimeresc mereu în mijlocul conflictelor. Disconfortul va fi unul accentuat mai ales în zilele de joi și vineri.

ADVERTISEMENT

Bivolii au parte de situații favorabile, în special din punct de vedere sentimental. Dacă până acum s-au plâns că doar ei oferă în relație, iată că surprizele vor veni mai ales la ceas de seară din partea partenerului de viață.

Mistreții au zile dure

Șobolanii tind să acapereze anumite discuții cu riscul de a fi enervanți pentru ceilalți. Punctul lor de vedere, însă, nu va putea fi trecut cu vederea. Au argumente puternice în temele pe care le abordează.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc se sucesc în legătură cu niște achiziții pe care trebuie să le facă. Câinii și Caii au o săptămână lipsită de griji, cu excepția zilei de sâmbătă, când o promisiune a unui prieten va fi ștearsă.

Mistreții se pregătesc pentru 7 zile pline de bătălii intense cu colegii de la locul de muncă. Se scot toate armele la înaintare.

ADVERTISEMENT